Je možné umístit žaluziové relé do hluboké instalační krabice do zdi?

<< < (2/5) > >>

Petr Chalupa_:
Citace: Jan Franěk  27.07.2022, 06:35

Dále bych se zamyslel nad tím, jestli opravdu trváte na DALI, protože ten v podstatě nulový výběr produktů by mě v mnoha ohledech silně znervózňoval. Navíc bych změnou systému nemusel vůbec řešit tu hrůzu s nesmyslnou krabicí.

Tak tak, naprostý souhlas. Ono jde v podstatě i o to, že DALI sběrnice je primárně určena pro světla. Proto je ten ovladač žaluzií tak ojedinělý. Otázkou je i jaký systém to pak bude řídit. Aby se pak nestalo, že na to řídící systém nebude mít např. vyvinutou knihovnu. Pak tam některé funkce nemusí být dostupné (např. řízení na přesnou pozici). Tento dotaz by měl být nejprve položen programátorovi, který to bude následně rozcházet...

Václav Třetí:
Citace: Milan Hudec  27.07.2022, 11:05

Tazatel potřebuje jednu hooodně hlubokou krabici, (15cm),   taková se nedělá........

Kombinace tří krabic za sebou umístěná do zdi, to nebude snadné vysekávání ani sádrování!  Asi bych hledal jiné řešení, kam relé umístit.

Milan Hudec:
Citace: Václav Třetí  27.07.2022, 13:01

Kombinace tří krabic za sebou umístěná do zdi, to nebude snadné vysekávání ani sádrování!  Asi bych hledal jiné řešení, kam relé umístit.

Myslím, že při troše šikovnosti to zas taková trága nebude, hodinka práce i s úklidem....

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  27.07.2022, 16:20

Myslím, že při troše šikovnosti to zas taková trága nebude, hodinka práce i s úklidem....

Proč se s tim tak ...... Nechápu. To bych raději zasadroval 2 až 3 násobnou krabici do sádrokartonu. Je dost veliká a přijde mi to rozumnější. Třeba KPL 64-50/3LD_NA, nebo KP 64/3_KA.

Pořád ale platí, že doma bych nechtěl navíc žádnou krabici, obzvláště takto velkou. U většiny zákazníků bych s tím rozhodně nepochodil.

Osobně bych jakýkoliv jiný systém domácí automatizace využil k řízení DALI světel, kde mám na výběr z mnoha skvělých řešení, která se vejdou do krabice pod tlačítka žaluzií a podobně.  Vaše cesta je kostrbatá a velmi omezená. Za mně rozhodně ne.

Navíc pořád nevíme zda jde o venkovní, nebo vnitřní umístění. To může se vším ještě přinést dost komplikací

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  27.07.2022, 11:05

Tazatel potřebuje jednu hooodně hlubokou krabici, (15cm),   taková se nedělá........

Co třeba KEZ ....  ?    ;)

Pořád si ale stojím za svým.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana