Kdo vše může posoudit zda umístění ER odpovídá PP?

<< < (8/8)

David Hruda:
Citace: Michal Hl.  31.05.2022, 09:10

Technik mi pak napsal email, že to konzultoval s kolegy a umístění ER, jak jsem poslal na fotce, je možné. Mám to písemně v emailu. Takže si nemyslím, že by z toho měl být nějaký problém.

Máte to vyřešené.
Jen si ten mail dobře schovejte, možná bych ho vytiskl, zalaminoval a umístil do nového ER, aby byl vidět, až vám přijdou montovat elměr a i v budoucnosti.
Může se stát, že se montér zrovna nevyspí dobře a bude dělat problémy...

Milan Hudec:
Zvítězil selský rozum.
Montáž EM není práce na několik dnů, aby ze schodku montéra postihla křeč.

František Šohajda:
Citace

Nakonec jsem se jim připomněl přes email, jestli je fakt taková fronta požadavků nebo na mě zapomněli.

I to se stává, že čekáte a nic...
Pak třeba vaši VRZ nedohledají (zejména zaslanou emailem),  prostě se ztratí a musíte dodat novu!Nebo přihlášku...

Kvita Ladislav:
Citace: František Šohajda  31.05.2022, 10:55

prostě se ztratí a musíte dodat novu!Nebo přihlášku...

Přihlášku do KSČ?

Jiří_Hrubý:
Úplně bych nejásal nad vítězstvím, protože pokud vím, tak elektroměrář je ten poslední, kdo kontroluje OM před osazením.
Pokud neosadí z důvodu umístění rozvaděče v rozporu s PP a má to jak prokázat, nikdo jej nemůže nutit porušit PP, za jejichž kontrolování je placen.

A schody bych zrovna nezlehčoval, za desku se leze pod napětím a případ odečítačky co ujela po namrzlých schodech a naštípla si pánev byl taky zajímavý, když si její právní zástupce našel jak má být umístěn ER.
Pachatel zůstal neznámý, protože rozvaděč tam byl podle štítku od roku 85 a nový majitel to tak už koupil.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana