Znáte LMF - Proudové chrániče s nadproudovou ochranou?

<< < (2/5) > >>

Otakar Dosbaba:
Proto jsem uváděl adventní trhy - to je v zimě a rozvaděče jsou pak vytápěny ztrátovým výkonem, kondenzace se nekoná... Na pivních slavnostech v létě to holt bude padat a to by se používaly rozvaděče větší, s mezerami a dvoumodulovými RCBO...  :) o:-) 8)

Jan Franěk:
Ale to je dost diskutabilní úspora  ;D ;D ;D mít jeden rozvaděč na advent a druhý na léto  ;D ;D ;D

Nic ve zlém kolego  ;) to jen na odlehčení

Citace: Pavel Tesař  21.04.2022, 14:01

Znáte a používáte LMF - Proudové chrániče s nadproudovou ochranou OEZ v jednom modulu ?

Neznám, tedy od tohoto výrobce. Preferuji jiného. Nicméně se vždy musí najít nějaký pionýr, který to odzkouší a uvede do praxe. Možná jste to právě vy  ;)  
Mě jen překvapilo jak se liší některé uváděné technické údaje na webu výrobce, oproti staženému technickému listu/katalogu.

viz například příloha

Na stranu druhou tam vidím poměrně širokou nabídku variant těchto přístrojů, což považuji za dobré

Radim Strycharski:
OEZ je firma specifická na rozdíl od jiných tím, že některé chrániče má do -5°C a jiné do -25°C, přičemž rozlišovací klíč mi není úplně jasný (a popravdě řečeno mě ani moc nezajímá). Faktem zůstává, že kdykoli přijdu na revizi venkovního rozvaděče s chráničem OEZ, tak je tam vždycky ten do -5°C. Takže mě vždycky u revize potěší, když je tam chránič jiné značky, protože u něj bude s největší pravděpodobnos tí deklarace od výrobce do -25°C.

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  22.04.2022, 07:14

Ale to je dost diskutabilní úspora  ;D ;D ;D mít jeden rozvaděč na advent a druhý na léto  ;D ;D ;D

Nic ve zlém kolego  ;) to jen na odlehčení

Neznám, tedy od tohoto výrobce. Preferuji jiného. Nicméně se vždy musí najít nějaký pionýr, který to odzkouší a uvede do praxe. Možná jste to právě vy  ;)  
Mě jen překvapilo jak se liší některé uváděné technické údaje na webu výrobce, oproti staženému technickému listu/katalogu.

viz například příloha

Na stranu druhou tam vidím poměrně širokou nabídku variant těchto přístrojů, což považuji za dobré

Na webovkách uvádějí počet modulů:2
To by vypovídalo o záměru dělat mezi přístroji mezeru.

Jirka Š. Svejkovský:
Za mě proti konkurenci:

Plus:
- funkčně nezávislý na napájecím napětí
- verze G

Mínus:
- cena

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana