Jakou konstrukci připojení PE kontaktu zásuvky uvádí výrobková ČSN?
Jan Bocek:
Tak jste již to CE našel i další technické údaje vylisované v platu uvnitř.
Navíc všechny potřebné normy a ustanovení mají oba výrobci ve svých certifikačních prohlášeních o shodě. To zde již popsal kolega Martin Kurka.
váš příspěvek mne dovedl na web Elmosu, kde je spousta zajímavých produktů. A ke všem mají vystavené certifikáty a také návody na použití. A navíc v jejich eshopu je doprava na vše zdarma. To také není samozřejmost. Možná by šlo doplnit, kdo dělá tyto zásuvky v licenci, zdá Elmos, aneb Lux. Ale to není podstatné. Elmos jsem měl zatím zafixovaný jako dodavatel Flexo snůr. Často jsem potřeboval 3x2,5 a to každý nedodává v různých délkách. Elmos ano.
Myslím, že konstruktér tohoto strojku zásuvky elegantně vyřešil dětské krytky. Z hlediska montéra je to dobře montovatelný strojek.....
Jiří Kantner:
Citace: Kinzel 08.12.2021, 08:24
Tak jsem to rozebral a nafotil - je to LUX. Propojka je nemagnetická. Je to dodané jako rozšíření staré instalace.
LUX je obchodní značka většiny produktů prodávaných v řetězeci OBI, skuteční výrobci zůstávají koncovému zákazníkovi skrytí
555:
Takže
1) zásuvka je od LUX né od Emosu
2)LUX je značka která zastřešuje výce výrobků (od různých výrobců " Citace: Jiří Kantner 08.12.2021, 11:01
LUX je obchodní značka většiny produktů prodávaných v řetězeci OBI, skuteční výrobci zůstávají koncovému zákazníkovi skrytí
"
3) ani další fotky mě ne nevedou k přesvědčení, že je to nejlepší řešení.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana