Dají se nějak neviditelně označit trasy vedení instalace/ kabelů?

<< < (2/4) > >>

Pavel Horský:
Citace: HP  27.07.2021, 12:14

... ale fotky trvanlivé moc nejsou (a ty digitální už vůbec).

A co takhle pořízené foto vytisknout na papír, odnést to do tiskárny, kde vám to opatří kroužkovou vazbou. Nebo budete tvrdit, že se vám doma kazí knihy? :-D :-D
Přesně v takovém formátu jsem to viděl u klienta, když jsem mu přišel dělat revizi a byl jsem opravdu mile překvapený s jakou precizností si vše vypracoval.
Je to sice dost práce, ale výsledek pak stojí za to.
Nedovedu si představit, že budete něco trasovat nějakou neviditelnou barvou. To pak už nikdy nebudete doma malovat? Tudy cesta určitě nevede.

Jirka Š. Svejkovský:
Dokumentace skutečného provedení stavby. Stejně jste povinnen jí vypracovat podle stavebního zákona.

Pokud chcete udělat radost kolegovi v budoucnu, zaneste informace tam.

Když jsem holce tahal instalaci v bytě, vyfotil jsem si zdi před omítnutím a zakreslil do půdorysu.

Jaroslav Jonáš:
Dokumentaci skutečného provedení stavby je vlastník stavby povinen uchovávat po celou dobu trvání stavby. Jenom nevím, co má tato dokumentace skutečného provedení stavby společného s elektrickou instalací.

Jan Franěk:
Citace: Jaroslav Jonáš  27.07.2021, 19:07

Dokumentaci skutečného provedení stavby je vlastník stavby povinen uchovávat po celou dobu trvání stavby. Jenom nevím, co má tato dokumentace skutečného provedení stavby společného s elektrickou instalací.

Vážně nevíte?  :-X :-X  Tak to je smutné

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Jaroslav Jonáš  27.07.2021, 19:07

Kapituluji, příloha č. 14 vyhl. 499/2006 na eletriku kašle.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana