Podle čeho nyní třídíte vnější vlivy na normální, nebezpečné, zvlášť nebezpečné?
Jan Franěk:
Citace: Milan Köstler 28.04.2021, 17:25
Shodou okolností jsem zrovna tento týden řešil podobné téma. Protože .......
Což o to, po telefonu vám poví v podstatě cokoliv. Zkuste tento jejich názor vyžadovat písemně. Vůbec bych se například nedivil, kdyby pak v případě problému stál ten zástupce této organizace proti vám u soudu a používal odlišné argumenty, než které vám poskytl v telefonu. TO není nic proti této organizaci, jen konstatování že pokud chcete závazné stanovisko, chtějte ho písemně. Několikrát jsem to řešil z konkrétními lidmy, co by normotvůrci. Po telefonu byli ochotni, nicméně písemně jsem jejich výklad nikdy nedostal ve formě, která by byla jednoznačná a dala se použít.
Pavel Tesař:
To Radim Strycharski
:) (poklona) .
Velký Bobeš:
Citace: Pavel Horský 28.04.2021, 15:05
Fyzikální zákony se nezměnily ani u hromosvodů a přesto asi těžko někdo obstojí s tím, že bude tvořit nové hromy podle staré neplatné normy.
To jste zřejmě trošku ulétl, nezdá se vám?
Asi je nějaký rozdíl, když změní normu úředník a na něco tam zapomene nebo když se změní norma na základě nového empirického poznání.
Takže úlet je spíše vaše srovnávání. >:D
František Šohajda:
Citace
dovolil jsem si zavolat na TIČR a nechat si poradit přímo od nich.
Na předposledním zkoušení na par.9 v přestávce řekl inspektor TIČRu na otázku jednoho z RT,ohledně projektů RD -
on odpověděl, že na RD nemusí být projekt jen jednopólové schéma rozvaděče stačí!!
Nikdy to ale nedá na papír písemně!! :o
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana