Proč se přepálil PEN vodič zrovna v hlavním rozvaděči ne až podružném?

<< < (7/7)

Martin Zid:
Papíry k tomu jsou, ale mám je na chalupě. Minimálně vím, že se zvedala hodnota hlavního jističe a i distributor prováděl úpravy na přívodu do rozvaděče. Každopádně pozvu RT, aby se to dalo do pořádku.  (poklona)  všem.

Miroš Jan:
Takto to dopadá vždy, když se k odborné práci postaví elektrikářskej diletant a magor. (zle)
Že mě to nijak nepřekvapuje. A bude jenom hůř.
 >:D

Václav Třetí:
Citace: Miroš Jan  14.04.2021, 07:34

Že mě to nijak nepřekvapuje. A bude jenom hůř.

Máš pravdu Honzo. Je to smutné,  ale naplánované.  V rámci EU-RVHP je jen otázka, zda je to na jednu nebo dvě pětiletky. Rozdíly se musí srovnat, aby nebyly mezi jednotlivými členskými zeměmi. Až tady budeme mít stejné elektrohrůzy jako v Itálii, Portugalsku, Španělsku a některých dalších zemích, tak to bude teprve správně.

Miroš Jan:
No a pokud německo opustí EÚ, bude ještě hůř. (zle) (zle) (zle)

Václav Třetí:
Pokud Německo opustí EU, tak se rozpadne vše a hned. Kdo by to platil?  Řecko a Italie? Těžko, ty jen cucaj co to jde! Pro Německo je EU šikovný hospodářský protektorát, až zjistí, že se jim nevyplatí, tak ho přestanou velmi rychle financovat. I Francie, která se zdá být druhý kontinentální lídr (ostrovní lídr to už zabalil a pro sebe udělal to nejlepší - pro nás už to dobře není) je ve vleku Němců.

P.S. Omlouvám se, že jsme to tady trochu odchýlili od pův. dotazu.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana