Co si myslíte o účinnosti indukčních vařičů?

<< < (3/3)

Václav Šigut Z+P:
Citace: Alfonss  07.03.2007, 03:49

Kdysi cena souvisela s kvalitou výrobků. Kvalita byla někdy na výrobcích vyznačovaná. Dnes tomu tak není. Obchodní koupí zboží za 1Kč a prodá je za 100Kč a tím automaticky stoupne jeho kvalita. Markantně je to vidět u obuvi. Boty za 3000Kč nebo za 300Kč se zničí za stejnou dobu. Než se dohadovat při reklamaci s prodejci drahých bot, kteří neuznání reklamace zdůvodňují tím, že se v nich chodilo, je lépe koupit desatery boty u Vietnamců. "Kvalita" je např. vidět u ceny Remosek. Dřív za 300Kč a dnes za 3000Kč. :-[

Podle mého názoru nelze srovnávat obuv z tržnice s obuví vyrobenou dle ČSN EN ISO 20344.
Remosky byly jsou a budou, cenu určuje trh český, slovenský, anglický, kanadský.Trh je s kvalitou a cenou remosky spokojený, remoska se prodává a používá ke spokojenosti všech.

Alfonss:
TRH je spokojen i výrobky v supermarketech, u Vietnamců atp. a to proto že se tam výrobky prodávají. TRH je spokojen i s prodejem mnou popisovaného indukčního vařiče, protože je už všechny v PLUSU prodali. U Vietnamců jsem koupil asi před 10lety česky mluvící digitální hodinky za 200Kč. Stále bez poruchy fungují. Sem tam se na takové hodinky ptám. Výsledk NULA. Současný TRH na Vietnamce nemá. A TRH s remoskami má smůlu. Bude se muset obejít beze mne. Dávno jsem se zbavil asociace vysoká cena=kvalita.

Petris:
Varič YG-G20D-20 mám více než rok a naprosto bez problémů. Koupil si ho i švagr a též o.k.
Indukční vaříče funguje na bázi rázových impulsů a teplo vytváří rozkmitáním molekul.
váš popis měření spotřeby neodpovídá skutečnosti. Na vařiči YG-G20D-20 nejsou tepelné stupně, ale výkonnové stupnice. Smaltované hrnce jsou o.k.,  je to napsané i v návodu. Nebál bych toho.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana