Kdy je nutné upravit elektroměrový rozvaděč podle nových podmínek?

<< < (4/4)

František Šohajda:
Citace

Jak by k tomu přišel majitel, který pronajme nemovitost nějakému ...,      který neplatí energie?

Toto se stalo u domku jednoho cizí kupující a u druhého rodičů co dali synovi dům a on drogoval a neplatil...Cht ěli vždy jen předělat elektroměrový rozvaděč na aktuální PP, ale rezervovaný příkon (jištění) bylo zachováno, tam se nepaltilo nic!!
U jednoho to bylo asi 1,5 roku a u druhého asi 6 měsíců.

Citace

V té době, kdy to začalo, jsem řešil závadu v ER s osmi měřeními, kde byl jeden vadný jistič. Na místě se sešlo koncílium pracovníků distributora, kteří řešili, jesli je nutné vyměnit všechny jističe za ty se zámečkem, nebo stačí jen ten jeden...

Mě se něco podobného stalo při revizi bytového domu. E ON asi 3x mě volal, že musím u všech bytů vyměnit hlavní jističe, (byli 15,16,20A)....Nikdo z majitelů si to nepřál, ani bytové družstvo, asi bych to měl platit já ze svého jako sponzor...
Bylo nahlášeno odplombování v důsledu revize a čistění!! Na toto odplombování to chtěli všechno vyměnit, aniž by žádal někdo z majitelů bytů!
Trvalo to asi 3 měsíce, řekl jsem EONu že to nevyměním, nikdo to nechce platit z bytů!!

POZN.: Jednofázové jističe pro byty.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana