Kdy je nutné upravit elektroměrový rozvaděč podle nových podmínek?
David Hruda:
Dostal jsem se u zákazníka do situace, která mi připadá až absurdní.
Jedná se asi o 30 let starý elektroměrový rozvaděč pro rodinný dům, umístěný ve zděném pilíři na hranici pozemku. Z něj byl v prosinci loňského roku při odstěhování nájemníka demontován elektroměr.
Majitel domu chce znovu osadit elektroměr.
Proti aktuálně platným podmínkám EGD je na místě rozpor:
- jistič sazbového spínče 2A/1 má zkratovou odolnost 6kA, nikoliv 10kA
- měření je umístěno za krycím plechem
Dle "Požadavků na..." EGD z 1. 1. 2021 (viz příloha) se tyto nové požadavky odběrného místa netýkají, neboť zákazník nepožaduje žádnou změnu, místo je stále v rezervaci, nemění se sazba
Ovšem podle pracovníků linky EGD je nutné tyto podmínky bezvýhradně splnit, neboť se podle nich jedná o nové odběrné místo (prý vždy při demontáži elektroměru).
Chtěl jsem toto tvrzení písemně, odmítli.
Napsal jsem dotaz na EGD, ale odpověď byla plná frází a žádnou informaci nepřinesla.
Dotaz jsem poslal znovu, trošičku důraznější.
Není problém vyměnit rozvaděč za nový, ale jde mi o princip.
Jaký je váš názor?
Radim Strycharski:
Osobně dělám velmi málo odběrných míst a když už se s nějakým setkám, tak je to obvykle s nedodrženými připojovacími podmínkami. A to nejen k tíži zákazníka, ale i k jeho prospěchu. Typicky třeba elektrikář udělá odběrné místo neznaje připojovacích podmínek, já při revizi prohlásím problém (např. rekonstruované OM premixovou deskou), elektrikář to začne řešit u distributora a ten mu sdělí, že s tím nemá problém. Nebo jindy se v rozporu s připojovacími podmínkami osadí přepěťové ochrany a opět je bez problému zaplombováno. S problémem, který popisuje David, jsem se taky setkal, protože starý jistič IJV asi z nějakého (blíže neurčeného) důvodu nevyhovoval a trvalo se v rámci rezervace příkonu na jističi podle platných připojovacích podmínek.
Nedávno jsem čistě náhodou zjistil, že v prosinci byly zase vydány nové připojovací podmínky ČEZ. Myslím si tedy, že lidé dnes už celkem ve velkém rozsahu nejsou znalí a fundovaní, předpisy se vydávají velice často, snadno, „automaticky“, nikdo je nečte, ani vydavatel, ani uživatel, stejně tak často se vyměňují lidé na rozhodujících postech, kteří ani nestihnou pochopit svoje poslání, a proto bude čím dál častěji docházet k těmto situacím. A bohužel tomu bude nahrávat prostě to, že princip bude zákazníkovi ukradený, protože ten chce hlavně připojit a schůdná, byť neprincipiální cesta vždycky zvítězí.
Václav Třetí:
Jestli je OM bez měření dva měsíce a nic se nemění (hodnota jističe, tarif), tak by se nemělo nic předělávat. Pravdou je, že občas nechápu zákazníky, kteří si myslí, co neušetří na odebraném elměru a přidělají si fůru starostí, práce a nakonec prodělají. To chce dostat na místo technika, který bude osazovat elměr, to je nejspolehlivěj ší. Úředník nebo sekretářka od stolu opíše nějaký připravený mustr a má rychle hotovo, technická stránka věci ji moc nezajímá.
Mařík Pavel:
Kdy upravit je v gesci distributora, jak kde a jak kdo.
Starý elměr na premixové desce, ve fasádě domu za plotem, spínač HDO pro boiler. Nově do HDO sazba pro TČ, přiveden N vodič, označen bužírkou, revize. Po měsíci volal zákazník, že mu poslali papír, že jsou v rozvaděči závady a že sazbu mu nezapojili. Závady byly: označit všechny vodiče, přívod i HDO.
Vedlejší okres, ta samá situace a sazba zapojena bez připomínek. Vznášet technický dotaz na operátory/ky infolinky je zbytečné, jen naučené fráze.
Jan Franěk:
Mám stejnou zkušenost. Velmi záleží na konkrétním technikovi. Sám jsem v Kolíně "bojoval" s jedním technikem, který měl požadavky nad rámec PP. Ani návštěva jeho vedoucího nepomohla, prostě spolu drželi basu. Nezbylo nic jiného, než se podvolit a upravit to dle požadavků. Nemám čas sílu ani peníze na dlouhý marný boj. Možná až se mi někdy bude chtít a zákazník nebude úplně pospíchat na připojení, se zkusím bránit déle a tvrději podobným vrtochům technika/úředníka. Jinak je to v podstatě prodělek a s tím oni jistě počítají ;) přesně podle pravidla - moje zařízení, moje pravidla
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana