Čím ošetřit povrch elměrového rozvaděče před zčernáním?
Pavel Horský:
Citace: Lukáš Rotrekl 25.01.2021, 14:57
Už se stalo.
Tak to jsi mě moc nepotěšil.
Zkazil jsi mi potěšení z celé akce, kterou jsem chtěl podniknout. Teď už o mně vědí :(
Jan P:
Citace: Fuk Tomáš 25.01.2021, 12:49
Do doby, než si koupíte ten barel barvy, bych na skříň nalepil velký nápis TENTO SKVOST VYROBILA FIRMA ESTA IVANČICE a taky bych jim poslal fotku, ať si ji vyvěsí v showroomu.
Asi je to třeba, protože název výrobce zmizel ze dveří jako první ;D
Jan Franěk:
Jednoduchá věc. Uložím si vložené fotky a budu jimi "strašit" ty, co by na tomto výrobci z nějakého důvodu trvali. Pokud to nepochopí, tak si takového strašáka před domem zaslouží. Tečka ;)
Pavel Horský:
Citace: Lukáš Rotrekl 25.01.2021, 14:57
Už se stalo.
Tak ty jsi jim poslal link na tuto diskusi a oni se vůbec nenamáhají reagovat.
To o něčem vypovídá.
Dnes jsem na problém s Estou upozornil svoje kolegy a obchodníky. A že jich je. Všichni mi poděkovali s tím, že dávají na černou listinu.
A přitom stačilo se ozvat a věc začít nějak řešit ku spokojenosti zákazníka.
Mnozí si dodnes neuvědomují, jaká síla je právě na diskusním fóru největšího středoevropské ho profesního portálu Elektrika.cz.
Václav Třetí:
Citace: Rozvodak 19.01.2021, 22:19
Kdyby byla možnost si připlatit, aby to vydrželo tak by to bylo fajn, ale tím se nikdo netrápí ...
Proč bych si měl připlácet?
Kupuji-li výrobek určený do vnějšího prostředí, měl by být tak také proveden. Výrobek byl nějak vykalkulován, předpokládám, že s materiály, které jsou ve venkovní kvalitě. Proč tedy nejsou použity?
To je podvod. Nic na tom nemění, že tím možná výrobce řeší problém, že vlivem inflace se mu zvýšily náklady a on to není za danou cenu schopen vyrobit a neprodělat. Měl by upravit - zvýšit cenu, ale výrobek dodávat takový, aby vydržel déle než záruční dobu. Proč má být zákazník, v tomto případě stavebník nebo majitel nemovitosti trestán za to, že koupil od podvodniků věc, která by měla vydržet 20 - 30 - možná i více let a za dva roky začne být nekoukatelná a za jak dlouho se dvířka nebo celý sloupek rozpadnou? Náprava použití mizerného elektroměráku není jednoduchá a stojí mnohokrát víc, než samotný rozvaděč!
Mech proroste vším, jen je to tázka času, vždyť mech je průkopník všeho živého na souši a téměř nic ho nezastaví.
Zodpovědné pracovníky za takový způsob výroby a obchodování by chtělo zase máchat v řece, nebo pořádně zbičovat. Bohužel v dnešní době nezbývá než se pokusit informovat co největší množství kolegů a také obchodníků a doufat, že v Ivančicích pocítí pokles prodejů a pak se zamyslí nad svým chováním a možná pak i odpovědi zákazníkům budou uctivější.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana