Čím ošetřit povrch elměrového rozvaděče před zčernáním?
Juraj Rojko:
Oceňuji velikost balení té barvy. Když s ní nebudete plýtvat, tak vám trochu zůstane i na příští rok a ušetříte na poštovném.
Václav Třetí:
Kouzelná komunikace!
Ze zákazníka se dělá blbec a to hned vícekrát.
K dotazu je přiložena fotografie, proto ji požadují znovu.
Obchodní odd. se vyjádřilo, nemělo by se vyjádřit spíš technické odd. nebo odd. řízení jakosti?
Nakonec nabídneme zákazníkovi balení barvy, kterým by mohl nalakovat rozvaděče v půlce okresu (vydatnost asi 5m2 z jednoho kg barvy) a cena bude vyšší než, kdyby si koupil nový rozvaděč.
Dobrý důvod, proč zařadit ESTU na blacklist a nic od ní nekupovat.
Jediná použitelná informace je, že doporučili jakýsi typ vhodné barvy. Potvrdil se můj předpoklad vhodnosti dvousložkové barvy na bázi epoxidu, teď už jen zbývá se poohlédnout po tom, kde koupit potřebnou velikost balení .
Emanuel Kocián:
Takových "chlupatých" skříní už jsem viděl hromady - pro jejich výrobce to určitě není žádná novinka. Zjevně to není ve skutečnosti žádný regulérní plast, ale nějaká slisovaná buničina (vláknovina) prosycená pryskyřicí.
Fuk Tomáš:
Do doby, než si koupíte ten barel barvy, bych na skříň nalepil velký nápis TENTO SKVOST VYROBILA FIRMA ESTA IVANČICE a taky bych jim poslal fotku, ať si ji vyvěsí v showroomu.
Pavel Horský:
To je tedy něco >:(
Pro mě toto určitě znamená zařazení ESTA Ivančice na seznam VELICE NEKVALITNÍCH FIREM.
A k tomu ještě toto jednání. To je opravdu hrozné.
Napíši jim na technické oddělení dotaz z pozice projektanta, zda mohu jejich výrobky s klidným svědomím doporučovat svým zákazníkům.
Jsem docela zvědavý, co mi odepíší.
Doufám, že mi doporučí barvu.
To abych ji pak začal automaticky psát do výkazu výměr jako předpřipravenn ost s pohledem do brzké budoucnosti.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana