Jaké máte zkušenosti s výdrží baterií u přístrojů Metrel?
David Hruda:
Mám Mi3101 (AT) deset let, stále původní AA NiMH články a drží krásně.
Dobíjení přímo v přístroji (vlastně jsem je nikdy nevyndal), pokud delší dobu neměřím nepozoruji vybíjení.
Zašmodrchání šňůr potvrzuji. :)
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Vít Rotrekl 21.12.2020, 19:29
A já jsem zrovna ve fázi výběru novýho měřáku, (jí vím, už skoro rok :-) )A jeden z řady Metrel Mi 31XX je taky ve výběru. No asi tuhle nectnost budu taky muset vzít v úvahu. Protože těch revizí poslední dobou nedělám moc, tak se mě nechce moc myslet na to že měřák může být vybitej...
Je to skvělej měřák. Tyhle necnosti se dají tolerovat. Asi nejdůležitější je poměr cena/užitek. Pokud ho nebudeš mít v ruce 24/7, tak je to dobrá volba.
Další věc je, co tím chceš měřit. To je už na tobě.
Vít Rotrekl:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 21.12.2020, 19:45
Je to skvělej měřák. Tyhle necnosti se dají tolerovat. Asi nejdůležitější je poměr cena/užitek. Pokud ho nebudeš mít v ruce 24/7, tak je to dobrá volba.
Další věc je, co tím chceš měřit. To je už na tobě.
To nepopírám, že je to dobrej měřák. Jen bych ho potřeboval chytnout do ruky a vyzkoušet... A zatím jsem v Brně neobjevil prodejce co by ho měl na ukázku.
Dořešíme to jinde... :)
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Vít Rotrekl 21.12.2020, 20:00
To nepopírám, že je to dobrej měřák. Jen bych ho potřeboval chytnout do ruky a vyzkoušet... A zatím jsem v Brně neobjevil prodejce co by ho měl na ukázku.
Dořešíme to jinde... :)
Dobré rozhodnutí. Nestojí pětikorunu.
Hynek Havliš:
Já jsem se v Eurotestu 61557 rozhodl pro řešení AA akumulátory Panasonic Eneloop + adaptéry ENELOOP 2BP C BQ-BS2E/2E. K akumulátorům mám i origináln nabíječku.
Trochu jsem se toho obával, objem se jen tak nahradit nedá, ale s řešením jsem mimořádně spokojen. Nedělám „velkorevize", kdy bych měřil několik dní v kuse, spíš ročně desítky menších, ale akumulátory mi v měřáku vydrží určitě rok.
Protože tyto akumulátory používám i jinde, považuji to za dobré řešení. Levné, snadno záměnné, funkční a doporučil bych ho. Těžko ale za mě posoudit toto pro opravdu trvalý nebo dlouhodobý provoz.
Jinak našli se i koumáci, kteří tvrdili, že je adaptéry zbytečné kupovat a že jsem si je "zadarmo" (= v pracovní době z firemního materiálu) měl vysoustružit z plastu, nicméně články v adaptérech dobře drží, je tam na ně zácvak a za těch pár korun opravdu stojí.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana