Lze vést kabely v SDK podhledu v koupelně přímo nad vanou?
Pavel Horský:
Citace: Zdeněk Friedrich 15.12.2020, 21:29
Ještě jsem nezažil, že by si investor RD sjednal TD elektro, Max někdy na stavbu zaplatí TDS (samozřejmě ověnčeného razítkem ČKAIT), který o elektrice ví kulový. Začíná to už od základového zemniče. ::)
Prosím, prosím, Plha se hlásí :D
Já už byl několikrát přizván jako TD a vždy byla perfektní spolupráce.
Ižák Ctibor:
Citace: Peter Munka 13.12.2020, 21:51
Ak budu raster a obvodove profily na stene, upevnene hmozdinkami, tak je ako taky skoro izolovany voci zemi. Potom staci prerezany kabel po montazi fuserom o hranu profilu alebo hrot skrutky zapichnuty v kabli a potencial je tam.
Keď ale takto budeme hľadať možnosti porúch, asi by bolo potrebné na pospojovanie pripojiť aj háky na obrazy. Čo keď náhodou niekto navŕtal kábel a dal na to hák z obrazom. Myslím, že je to ešte nebezpečnejšie, ako UD a CD profily pod sadrokartónom. A môžeme pokračovať v tom, čo sa môže stať. Elektriku máme v dome ozaj všade, ja keď si to neuvedomujeme. Preto si myslím že to preháňať netreba. lebo potom ale budeme musieť po spojovať pomaly všetko kovové v domácnosti včetne snáď aj príborov.
Miroš Jan:
:D :D :D :D
Pavel Horský:
Citace: Ižák Ctibor 17.12.2020, 15:01
Keď ale takto budeme hľadať možnosti porúch, asi by bolo potrebné na pospojovanie pripojiť aj háky na obrazy. Čo keď náhodou niekto navŕtal kábel a dal na to hák z obrazom. Myslím, že je to ešte nebezpečnejšie, ako UD a CD profily pod sadrokartónom. A môžeme pokračovať v tom, čo sa môže stať. Elektriku máme v dome ozaj všade, ja keď si to neuvedomujeme. Preto si myslím že to preháňať netreba. lebo potom ale budeme musieť po spojovať pomaly všetko kovové v domácnosti včetne snáď aj príborov.
Příspěvek odborníka :D :D :D :D
.......který ovšem zřejmě přehlédl, že se zde bavíme o koupelnách.
Ale co já vlastně vím ?? Třeba se na Slovensku věší do koupelen obrazy a používají se jídelní sady. Přesně tak to vypadá, když má v sobě člověk neukojitelnou touhu se vyjádřit za každou cenu ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana