Lze vést kabely v SDK podhledu v koupelně přímo nad vanou?

<< < (4/4)

Pavel Horský:
Citace: Zdeněk Friedrich  15.12.2020, 21:29

Ještě jsem nezažil, že by si investor RD sjednal TD elektro, Max někdy na stavbu zaplatí TDS (samozřejmě ověnčeného razítkem ČKAIT),   který o elektrice ví kulový. Začíná to už od základového zemniče.  ::)

Prosím, prosím, Plha se hlásí   :D
Já už byl několikrát přizván jako TD a vždy byla perfektní spolupráce.

Ižák Ctibor:
Citace: Peter Munka  13.12.2020, 21:51

Ak budu raster a obvodove profily na stene, upevnene hmozdinkami, tak je ako taky skoro izolovany voci zemi. Potom staci prerezany kabel po montazi fuserom o hranu profilu alebo hrot skrutky zapichnuty v kabli a potencial je tam.

Keď ale takto budeme hľadať možnosti porúch, asi by bolo potrebné na pospojovanie pripojiť aj háky na obrazy. Čo keď náhodou niekto navŕtal kábel a dal na to hák z obrazom. Myslím, že je to ešte nebezpečnejšie, ako UD a CD profily pod sadrokartónom. A môžeme pokračovať v tom, čo sa môže stať. Elektriku máme v dome ozaj všade, ja keď si to neuvedomujeme. Preto si myslím že to preháňať netreba. lebo potom ale budeme musieť po spojovať pomaly všetko kovové v domácnosti včetne snáď aj príborov.   

Miroš Jan:
 :D :D :D :D

Pavel Horský:
Citace: Ižák Ctibor  17.12.2020, 15:01

Keď ale takto budeme hľadať možnosti porúch, asi by bolo potrebné na pospojovanie pripojiť aj háky na obrazy. Čo keď náhodou niekto navŕtal kábel a dal na to hák z obrazom. Myslím, že je to ešte nebezpečnejšie, ako UD a CD profily pod sadrokartónom. A môžeme pokračovať v tom, čo sa môže stať. Elektriku máme v dome ozaj všade, ja keď si to neuvedomujeme. Preto si myslím že to preháňať netreba. lebo potom ale budeme musieť po spojovať pomaly všetko kovové v domácnosti včetne snáď aj príborov.   

Příspěvek odborníka  :D :D :D :D
.......který ovšem zřejmě přehlédl, že se zde bavíme o koupelnách.
Ale co já vlastně vím  ??  Třeba se na Slovensku věší do koupelen obrazy a používají se jídelní sady. Přesně tak to vypadá, když má v sobě člověk neukojitelnou touhu se vyjádřit za každou cenu  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana