Proč elektrokotel Ray Protherm nefunguje jindy, nez v nizke sazbe?
David Hruda:
Citace: Jan Yossarian 31.10.2020, 14:04
Servisní technik zkoumat tajemství domácích rozvodů nebude. Za to ho nikdo neplatí.
Aha, takže odjede od nefunkčního kotle, protože to není jeho problém?
Asi i takoví jsou mezi námi, ale snad to není pravidlo.
Lukáš Rotrekl:
Servisáci na kotle se mnohdy ani v těch rozvodech hrabat nesmí. Mají mnohdy §11, jen nas kotel samotný. Toho bych se v tomto případě taky zastal.
Zásadní článek bude ten kdo chystal rozvody.
Jan Yossarian:
Citace: David Hruda 31.10.2020, 14:28
Aha, takže odjede od nefunkčního kotle, protože to není jeho problém?
Asi i takoví jsou mezi námi, ale snad to není pravidlo.
Nevěděl jsem, že jste servisní technik kotlů. Omlouvám se. Ty, který jsem potkal očekávali přívod nn a signálu HDO. A nejsem si jistý, zda rozuměli ještě něčemu jinému, než tomu kotli. To, že existují univerzální elektrikáři opravdu není pravidlem. Poslední servisní technik se u nás nechtěl podívat ani na druhý kotel, protože byl povolán pouze na jeden. Pokud mají pravidla kterými se musí řídit tak bych jim to nevyčítal. Pokud objíždí více klientů dle plánu a má na každého určitý čas, pak zkoumat skutečný stav elektroinstala ce logicky může odmítnout. Já to zkrátil stručně, že za to není placen.
David Hruda:
Omlouvat se není potřeba.
Mě osobně přijde podivné, pokud někdo uvede kotel do provozu nebo má odstranit závadu, tak říct u mě dobrý, na ten zbytek si pozvěte někoho jiného. (pokud je tedy ten zákazník aspoň trochu normální, taky jsem u jednoho kotle praštil s nářadím a odešel jsem, protože s paní se prostě nedalo domluvit).
Mě to prostě profesionální čest nedá, abych odešel, když to nefunguje a nevěděl bych proč.
Václav Třetí:
Informace jsou základ a ty zde chybí. Myslím, že každý z nás by to buď rozchodil poměrně snadno a rychle, nebo zjistil alespoň důvod problémů, protože ne všechno lze opravit za chvilku, ale je to potřeba vidět a proměřit.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana