Proč elektrokotel Ray Protherm nefunguje jindy, nez v nizke sazbe?
David Hruda:
Zas na druhou stranu, že tomu pán asi nerozumí není úplně podstatné.
Někdo, kdo se označil za odborníka v daném oboru:
- připravil instalaci pro kotel včetně ovládání NT/VT
- připojil kotel k té instalaci
- uvedl kotel do provozu dle pokynů vyrobxw
Potom tam byl někdo další hledat problém, že kotel v NT netopí.
Chybu bych hledal u všech zúčastněných, protože tak banální chybu, jako je připojení ovládacího vodiče k relé někam jinam měl najít každý z nich.
Vít Rotrekl:
Citace: David Hruda 31.10.2020, 13:39
Chybu bych hledal u všech zúčastněných, protože tak banální chybu, jako je připojení ovládacího vodiče k relé někam jinam měl najít každý z nich.
Přesně tak. Když pominu, že jsou doprasený barvy, tak zjisatit závadu typu - nepřichází povel HDO, musí průměrnej elektrikář/servisák na kotle najít během několika málo minut...
Miroslav Minařík:
Citace: Vít Rotrekl 31.10.2020, 13:43
Přesně tak. Když pominu, že jsou doprasený barvy, tak zjisatit závadu typu - nepřichází povel HDO, musí průměrnej elektrikář/servisák na kotle najít během několika málo minut...
Z tohoto důvodu si nedovedu představit všechny ty příchozí odborníky. Buď bylo něco jinak (z toho důvodu bych některému klidně zavolal) nebo to odborníci nebyli.
Možná se mýlím ale takovou mám zkušenost s lidmi, kterými jsem obklopen a proto hájím jejich zvyklosti.
Pavel Horský:
Nezlobte se na mě, ale tomuto popisu opravdu dost dobře nerozumím..... .
"Kotel beží natvrdo, na obě sazby, protoze po pripojeni na hdo po vypnuti nizke sazby, vyskoci chyba esc a kotel uz se nerozjede."
Co pak pán asi říkal těm servisákům
Jan Yossarian:
Servisní technik zkoumat tajemství domácích rozvodů nebude. Za to ho nikdo neplatí.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana