Jak se elektrikář v této době udržuje v duševní kondici?
Josef Martinec:
Vzhledem k spíše sedavému zaměstnání, mě docela nabíjí spíš manuální práce, takže letos jsem "odpočíval" u stavby kamenného tarasu v potoce, a na příští rok přibude regulovatelný jízek v potoce (neví někdo jak spočítat dynamické zatížení hráze?) . Jinak pokud se najdou vhodné podmínky tak ryby ( to sledování vodní hladiny prostě uklidňuje) případně střelba a v zimním období vrtání se v něčem neelektrickém v dílně. V okamžiku akutní potřeby vybít si vztek a frustraci je pro mě nejlepší zábavou štípání dřeva , tam aspoň člověk vidí okamžitý výsledek své práce :D
Miroslav Minařík:
Já to mám asi obráceně. Pokud mohu, tak si něco s chutí zapojím. Jinak knihy nebo audioknihy. Tedy airpods do uší a s černou literární můzou na nekonečný procházky! Tedy okysličovat mozek a vytlačit ty mediální blbosti co se hrnou horem, spodem!
Lukáš Rotrekl:
Citace: Zdeněk Friedrich 16.09.2020, 20:07
Říčky (staví fungl novou sedačku na Zakleťák)
No "fungl novou", technologie je koupená už použitá z Rakouska (ničemu nevadí, ale fungl nová nee). :)
Citace: Zdeněk Friedrich 16.09.2020, 20:07
a dnes Deštné,
Tam mám zase takovou kombinaci já, když se mrkneš na lokalitu roubenek za Muzeem naproti Penzionu Kohler, investor, který bez problémů platí, nešetří na provedení, a když tam jedu oživovat regulaci, zabezpečovačku, případně to pak předávat klientům rozhodně nezapomínám brát sebou kolo. :)
Michal Řehořka:
Já se učím doma vařit pivo. Jako relax to funguje výborně a navíc ve dvou etapách (vaření a následní pití :) )
Jan Franěk:
Možná bych ještě pdotknul, že i každoroční setkání na Spojce, mě vždy neslutečně pozitvně naladí (tím nemyslím covid-19)
Osobně také rád chodím s rodinou na různé výlety. Krom několika hradů, Adršpachu a podobných míst, mi v hlavě z letošních výletů utkvěla například pevnost Hanička.
Také vím, že se mezi námi nachází mnoho houbařů :D a zrovna teď je sezóna ;)
Jo a rodina se baví často i tím, když někam jdeme a mě lítají oči z místa na místo. Pak se mě zeptají zda by to prošlo revizí ;D Ale to asi není úplně koníček, spíš diagnoza.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana