Jak se elektrikář v této době udržuje v duševní kondici?

<< < (2/4) > >>

ACEOF ACES:
Udržet si duševní i tělesnou kondici, bude potřeba.
Sázení vhodných stromů, chování včel i ježdění na kole a chůze mohou také pomoci.

Zdeněk Friedrich:
Podařilo se mi to skloubit. V pondělí jsem se nastěhoval do turistické ubytovny (3 NP+1PP) v Orlických horách a dělám pravidelnou revizi po rekonstrukci v 2018. Je to neuvěřitelné, ale někdy může práce revizáka i těšit (po dlouholetých špatných zkušenostech s různými elektrofirmami už jsem v to ani nedoufal, že to někdy zažiju ) :(. V 2015 jsem v PR návrhnul rekonstrukci a neuvěřitelné se stalo skutkem a peníze se našly, až na drobné nedostatky jsem zcela spokojen. Evidentně to nebylo dle kritéria cena rozhoduje, všechny rozvaděče včetně ER vyměněny a na chráničích a jističochránič ích se nešetřilo :o. Jelikož jsem tady sám (trochu se nalítám nahazovat),  tak dopoledne měřím a odpoledne, včera Říčky (staví fungl novou sedačku na Zakleťák) a dnes Deštné, kde to kupodivu mírně žije. Zítra uvidím podle počasí, jestli zůstanu nebo to zabalím (dance).

Václav Třetí:
to kol. Friedrich:

Nový rozvaděč vypadá velice pěkně, ovšem musím říci, že kdybych na mnoha místech potkával alespoň takové rozvaděče, jako ten starý na foto z roku 2015, tak bych se nezlobil.

Byla vidět údržba a úcta k řemeslu. Také je vidět, že majitel si vybírá dobré řemeslníky

Jan Bocek:
Včera na kole troj generáční výlet Thayarunde se startem ve Slavonicích.
Najdete to na internetu, celkem 110 km. Rakouské cyklotrasy jsou ve srovnání
s CZ jsou o několik levlu výše. ( 3 generace v rodinné firmě je 30/50/80)

Zdraví=tělesná, duševní, duchovní a sociální pohoda.

Jan Vodička:
Elektrikář se v této době udržuje v duševní kondici tak, že nečte katastrofické zprávy očekávající hromady mrtvol, zombíky v ulicích, rozežrané vnitřní orgány a podobně  :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana