Může být v koupelně v paneláku infrazářič tř. I bez vodiče PE?

<< < (3/7) > >>

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  06.07.2020, 20:01

A co to má společného s otázkou?

Nikde nevidím že by se tazatel ptal, jestli to někomu ublížilo. Jen jestli to takto lze zapojit, nebo nelze.  (norm)

Obávám se, že odpověď ohledně zapojení na tn-c ano či ne je v tomto případě právně přesně uprostřed.

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  06.07.2020, 20:41

Obávám se, že odpověď ohledně zapojení na tn-c ano či ne je v tomto případě právně přesně uprostřed.

Stále méně chápu tvé odpovědi a už mě nebaví to z tebe jakkoliv páčit.  :-\ 

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  06.07.2020, 20:58

Stále méně chápu tvé odpovědi a už mě nebaví to z tebe jakkoliv páčit.  :-\ 

To by bylo stejně marný, jednoznačnou odpověď na otázku, zdali lze nahradit pevně připojený spotřebič třídy II v definovaném prostoru za spotřebič třídy I za podmínky dnes neparametrické ho přívodu prostě nevím.

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  06.07.2020, 21:21

To by bylo stejně marný, jednoznačnou odpověď na otázku, zdali lze nahradit pevně připojený spotřebič třídy II v definovaném prostoru za spotřebič třídy I za podmínky dnes neparametrické ho přívodu prostě nevím.

Konečně jasná odpověď   ;) . Možná by některé zajímala i jednotlivá pro a proti které tam vidíš. I když se osobně domnívám že rozhodnutí musí provést přímo elektrikář na místě, dle zjištěných okolností a po analýze možných rizik. Možná i dle toho, zda je sám ochotem tato rizika na sebe převzít, nebo ne. Pár věcí na které je potřeba vzít ohled, jsem zde už vypsal.

Pavel Horský:
....a že tu nikdo neřeší pračku, kterou má v malé panelákové koupelně postavenou hned vedle vany. Je to spotřebič tř.I, napojený do zásuvky TN-C.
Z infráku tu děláte odjištěný granát a jiné spotřebiče byť i v zoně 1 vám nevadí?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana