Zahradní hadice, čerpadla a další sortiment k zavlažování zahrady nově v K&V ELEKTRO

(1/3) > >>

Komerční sdělení:
Zahradní hadice, čerpadla a další sortiment k zavlažování zahrady nově v K&V ELEKTRO
    Elektronické obchodování dává pořízení jakéhokoliv zařízení zcela jiný rozměr! Dříve úzce specializované obchody využívají digitalizované logistiky a rozšiřují své nabídky s podstatně větším rozsahem než bychom čekali. V K&V ELEKTRO můžete nově pořídit zahradní čerpadla Easy Pump, oblíbené hadice české firmy Valmon nebo produkty z designové řady zavlažování Lime a Fuxia značky G. F. Garden.

Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Pavel Horský:
Jen tak pro pobavení..... KV elektro reklamní video.
 Zaměřte se na předloženou "prováděcí" dokumentaci. Podle té by toho každý jistě hodně udělal  :)
Dále tu máme hlášku o tom, jak se zásuvky propojují zásadně seriově, elektrikářská sádra, můžeme zde vidět, jak se sádruje UTP přímo do zdi a ještě s bonusovým souběhem ostatních napájecích kabelů a finálovka je pro zaplesání srdéčka každého bezpečáka, když tam ten "profesionál" (jak je nazván na konci videa),  běhá ve vietnamské gumové obuvi.
Tak nějak si říkám, že když chci zaujmout profíky a nalákat je k sobě do krámu, nechám si natočit video za dohledu opravdického profíka a ne, že si nechám vyplodit něco tak hrozného.

Ostatně, podívejte se, jak v čase 4:40 "profík" odizolování jeden z vodičů.

https://www.youtube.com/watch?v=_ln6ZHYNhmI&feature=share&fbclid=IwAR3NdqX_Ou1MeYy9z2vxh9av6kC9ieK5-fRUwf1eY09xKFzccKdeXsAWCNE

Jan Franěk:
Vidím to silně rozpolceně Pavle. Když vynechám již nalezené nedostatky z videa, vnímám k tomu i další rozměr. Nejde o video které by lákalo profíky, ale naopak bastlíře. Je to připravené ve spolupráci se serverem Svépomocí. Tedy dle mého jde spíš přesně proti profíkům. Řekněme že KV Elektro by chtělo být zadobře se všemi a tak se neštítí ničeho, ani jít proti těm, co od nich berou pravidelně, ve prospěch těch, co odeberou pouze jednorázově. Pro mne je to jasný signál, že nejde o dobrého partnera pro řemeslníky.

I když mě to víceméně nechává v klidu, protože chápu že tito lidé se stejně nikdy nestanou našimi zákazníky. Na nettu najdou dost informací jak si to udělat sami, bez ohledu na aktuálně platné normy a předpisy. Viz několik zdejších vláken, kdy zdarma pomáháme s projektem pánovi co není projektant a mnoho dalších podobných.

Pavel Horský:
Na mě taková reklamní videa působí hodně kontraprodukti vně.
Doteď jsem proti KV nic neměl. Teď už mám.

Jiří_Hrubý:
Nikde tam nepozoruju, že by KV nabádalo k takovému počínání.
Ne že bych se za ně chtěl bít, byť k nim taky občas zajdu, ale v  tom videu to byl spíš jenom odkaz na e-shop.

Kdybych to tak prožíval, nechodím ke konkurenci, protože se mi příčí, že podporují kolom.dy, kteří mi pak organizovaně překáží na silnici...  ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana