Zahradní hadice, čerpadla a další sortiment k zavlažování zahrady nově v K&V ELEKTRO

<< < (3/3)

Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec  17.06.2020, 11:23

Ano mohlo být jistě profesionálněj ší.
Nicméně pro laika taknějak asi stačí.
Nezapomeň že patříš k týmu F1 měnícího pneumatiky, ostatní motoristé budou jistě při této činnosti pomalejší a nešikovnější.

Ano, ale i ti méně šikovní se mohou dostat do týmu, když budou mít kvalitní učitele.
Pokud budeme trpět školitele nevalné kvality, starý dobrý team vymře a nový nebude nikdy k ničemu.

Peter Munka:
Citace: Pavel Horský  17.06.2020, 11:37

Ano, ale i ti méně šikovní se mohou dostat do týmu, když budou mít kvalitní učitele.
Pokud budeme trpět školitele nevalné kvality, starý dobrý team vymře a nový nebude nikdy k ničemu.

Nuz, na operaciu pruhu sa tiez nevola primar chirurgie. Je zbytocne, aby tazky profik stracal cas a investor zase platil jeho drahu reziu a vzdelanie, ak bezne pripady typu rekonstrukcia trojizbaku v panelaku zvladne pri dodrzani zopar pravidiel aj bezny elektro monter alebo zrucny domaci majster. Tu vidim priestror na uvolnenie pravidiel : zrusit poziadavku na stitkovany rozvadzac a uz vobec sa nezaobrat projektom, ten nahradia prave skusenosti a zvyklosti montera. Co by som zase zaviedol ,su revizie aj v bytoch.

Pavel Horský:
Citace: Peter Munka  17.06.2020, 15:31

Nuz, na operaciu pruhu sa tiez nevola primar chirurgie. Je zbytocne, aby tazky profik stracal cas a investor zase platil jeho drahu reziu a vzdelanie, ak bezne pripady typu rekonstrukcia trojizbaku v panelaku zvladne pri dodrzani zopar pravidiel aj bezny elektro monter alebo zrucny domaci majster. Tu vidim priestror na uvolnenie pravidiel : zrusit poziadavku na stitkovany rozvadzac a uz vobec sa nezaobrat projektom, ten nahradia prave skusenosti a zvyklosti montera. Co by som zase zaviedol ,su revizie aj v bytoch.

Nezlobte se na mě, ale občas si tu připadám jak u blbých na dvorku.
Pokud vám dělá problémy číst český text, pak použijte jeden z mnoha translátorů, kterých je na google opravdu hodně.
Mám opět psát, že mi jde pouze o profesionalitu videa a je mi naprosto ukradené, jestli si elektroinstala ci udělá někdo svépomocí?!

Citace: Pavel Horský  17.06.2020, 10:21

Já poukazoval pouze na neprofesionali tu natočeného videa. Je mi naprosto ukradené, jestli si pak elektriku udělá někdo sám svépomocí.
Jen mi vadí, když už někdo radí, tak má být jeho rada v plném profesionálním duchu a ne, že si někdo na videu bude plácat játra a budou z něj padat kraviny.

Patrik Dedík:
Suhlas s kolegovcami a hlavne s p. Horskym.
Ked uz video tak uz ozaj profi a tak ako to ma byt.
Aj ked neviem co vam vadi na kabloch utp ze isli priamo do steny.
Ja sice na domy davam uz len ftp cat6a ale tiez rovno do steny a od silnoprudu. Mam zvlast trasu na silnoprud a slaboprud

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana