Čo môže spôsobovať namerané napätie na odpojených vodičoch?

<< < (7/7)

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Marek Laube  26.05.2020, 12:51

Já si myslím, že pan Husár moc dobře ví, že se zkoušečkou SN-4 v CAT II v takovém rozvaděči nemá co dělat

Myslím, že nemá co dělat v žádném rozvaděči. Stejně jako podobná šidítka, jako Z10, GK-10...

Nejhorší je, že si laik řekne "na to moje domácí měření mi to stačí". A přitom je výrazně víc ohrožený, než profík.

Milan Hudec:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  26.05.2020, 13:17

Myslím, že nemá co dělat v žádném rozvaděči. Stejně jako podobná šidítka, jako Z10, GK-10...

Nejhorší je, že si laik řekne "na to moje domácí měření mi to stačí". A přitom je výrazně víc ohrožený, než profík.

Pokud nemá profík zrovna Fluke s popraskanou šnůrou.....
Člověk už nemůže věřit ničemu.

Roman Smékal:
Citace: Milan Hudec  26.05.2020, 15:30

Ovšem záleží také na tom jak se k tomu daný výrobce postaví a zde jmenovaný FLUKE myslím celkem čelem, chyba či omyl se může stát každému i špičkovému výrobci, známe to ze svolávacích akcí automobilek apod. a zde FLUKE všem zákazníkům bez vyjímky všechny přístroje bezplatně vyměnil a zajistil i vyzvednutí zboží u zákazníka. Takže komu čest tomu čest, stačilo a myslím, že stále stačí se jen zaregistrovat a nahlásit se o výměnu.

https://www.fluke.com/cs-cz/podpora/poznamky-k-bezpecnosti/tpt-recall

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Milan Hudec  26.05.2020, 15:30

Fluke se k tomu alespoň postavil čelem a zaplatil to. Výrobci hraček na to nemají koule.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana