Jak vyřešit stykačový záskok pokud se na kontaktech potkají oba přívody?
Miroš Jan:
Kolega Polínek a Liskar, dobrá, vzdávám se. Dokázali jste mě že lze použít jedno relé. :-[
Já ale říkám, že je to velice nebezpečné. >:D
No a jsem na začátku dotazu. Už poněkolikáté se opakuje pořád jedno a to samé. Tazatel neuvedl všechny relevantní informace, a chce radu. Prostě bez přesného zadání dotazu, se tady jen tak diskutuje. (zle)
Apropo, v tom jeho schématu, má uvedeny stykače a né relé.
Proč pořád vymýšlet pitomosti, a nejít osvědčenou cestou, navíc leta praxí i vyzkoušenou a bezpečnou.
Ivan Polínek:
za 30 let praxe s tímto jednoduchým záskokem ovládacího napětí jsem se nesetkal s žádným problémem. Samozřejmě je nutné použít správné relé nebo stykač - viz obrázek.
Pokud by se jednalo o větší proudy, pak je nutné toto řešit se zpožděním jednoho přívodu.
František Šohajda:
Fungovat vám bude každé takové zapojení!
Ale bezpečnost tímto nezajistíte ani kdyby jste se modlili!! (dance)
Ivan Polínek:
Co si představujete v tomto případě pod pojmem "bezpečnost"?
Martin Kurka:
Dělali jsme od 90-tých let hodně řízení záskoků, nebo nás volali k úpravám a seřízení něčích jiných výtvorů. Většinou to byly záskoky s nějakým řídícím systémem, který bylo třeba napájet z jakéhokoliv živého zdroje. Byla to doba, kdy specializované automatiky, ještě neexistovaly. Ty to dnes řeší v jednom chytrém modulu, jak napájení, tak napěťová relé s nastavitelnými limity, zobrazení údajů, časování přepínání atd. Stačí naparametrizov at pár údajů a je hotovo.
Ale tehdy jsme si na obvodu, který umí přepnout napájení elektroniky řízení a motorových pohonů z jakékoliv ještě živého zdroje docela užili. Tomuto obvodu jsme říkali napájecí most a musel být jen z relátek.
První "Polínkovské" zapojení ale s průmyslovým relé a přepínacím kontaktem skončilo při prvním přepnutí výbuchem relé. Ještě že tam byly rázové oddělovací tlumivky a kvalitní nožovky. Trafo 1MVA, diesselagregát 750kVA měli rande v tom relé.
Z nouze se přepojilo relé na ob-kontakty nového relé a ty se ještě přejustovaly, aby zaručeně mezi sepnutým a rozepnutým kontaktem byla pauza. Prostřední kontakty se pro sichr ukostřily.
Vydrželo to asi 3 sepnutí. Nějaká indukčnost v motorovém pohonnu deonů natáhla při rozepnutí oblouček, který trval do přesahu sepnutí a bylo zase jasno. A hodně jasno. Naštěstí elektronika ovládající pohony deonů nikdy nezablbla a sítě nepropojila.
Pak jsme s ostudou odjeli domů a přepracovali zapojení na stav uvedený v příloze. Pomohla 3 přidaná časová relé. Už jsme byli chytřejší, protože jme měli záznamy doznívajícího napětí a nastavili jsme časy 20-30sec.
Řídící systém byl upraven na autoreset a automatický rozběh programu.
Dvě měřicí relé a jedno průmyslové byly použity z důvodu, že první trafo bylo největšího výkonu a mělo se držet na připojení na něj co nejdéle, i když napětí hodně poklesne. Kdežto trafo T2 i generátor měli nižší výkon a před přepnutím se musely odepnout deony nedůležitých obvodů.
Pokračování:
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana