Jak správně postupovat při výměně hlavního jističe v RD nebo v bytě?
Dominik Ludvík:
Taky se přidám, také mi na E.ON cca poslední rok, říkají nezasahovat do pojistkové skříně. Pokud jsem potřeboval vypnout přívod E.on vždy přijel do cca 30 minut i mimo město.
František Šohajda:
Citace: David Hruda 24.04.2020, 13:54
Obávám se, že to není pravda.
Při neplacení obvykle přelepí/zaplombují hlavní jistič ve vypnuté poloze, zejména z toho důvodu, že často bývají na místě hliníkové vodiče atd. a po odpojení už to nikdo nepřipojí bez úpravy, kterou nikdo nechce platit.
Když je na odběrném místě dluh, přechází tito lidé k jinému dodavateli, kde zase udělají dluh a tak pořád dokola.
Když už nemají ke komu přejít, podepisují se smlouvy na jiné rodinné příslušíníky (manžel, manželka, děti, prarodiče) a koloběh běží dál a dál....
U nás to odpojí v HDS! V elektroměráku nic nedělají, není to jejich majetek!!
Právně to prohrávají, když to udělají jak píšete!
Dnes už nikdo neřepíše na jiného dodavatele-protože se musí udělat rekonstrukce elektroměráku a nová VRZ -jinak nepřipojí!! Majitel do toho musí dát perdu peněz, pak si to rozmyslí.Větši nou je měření staré a musí být nový elektroměrák a vše kolem!
Už jsem to dělal několikrát-známý na EONu!!
Jakmile je to v systému EON, tak s tím ani kamarád nic neudělá!! Ani pro mne!
Musí to jít ofi cestou!
David Hruda:
Citace: František Šohajda 26.04.2020, 15:48
U nás to odpojí v HDS! V elektroměráku nic nedělají, není to jejich majetek!!
Právně to prohrávají, když to udělají jak píšete
U nás tihle lidé obvykle nebydlí v rodinných domech, ale v bytech,kde je odpojení v HDS nemožné.
Jak jsem psal dříve, právě proto, že by to již nešlo osadit zpět už nedemontují elektroměr, ale jen zaplombují vypnutý hlavní jistič.
Při změně dodavatele se žádná rekonstrukce dělat nemusí, je to jen papírová záležitost, kterou za zákazníka vyřizuje (od stolu) nový dodavatel.
František Šohajda:
TO Hruda:
Já jsem psal o RD...Byty nedělám...U nás jich je minimum!...Tam ani nevím jak to probíhá...
U nás jsou vesměs RD!
To jsme si nerozměli.
Kamil Táborský:
Na stránkách eonu jsem našel jednu perličku:
Podání žádosti
e-mailem na info@eon.cz
na Zákaznické lince 800 77 33 22
Svolení vám udělíme maximálně na 10 pracovních dní, a to pouze pro drobné práce v elektroměrovém rozvaděči, jako třeba výměna hlavního jističe, výměna hlavního domovního vedení, revize a opravy. V oprávněných případech je možné porušit plombu na krytu svorkovnice elektroměru.
S elektroměrem je oprávněn manipulovat pouze pracovník pověřený naší společností. Pokud potřebujete manipulovat s elektroměrem (například z důvodu rekonstrukce elektroměrovéh o rozvaděče), kontaktujte nás na Zákaznické lince 800 77 33 22.
https://www.eon-distribuce.cz/zadost/zadost-o-odplombovani
Nechápu poslední 2 věty.
Pokud budu měnit celý elektroměrový rozvaděč např na fasádě budovy,tak logicky budu muset odpojit a demontovat elektroměr. Podle jejich popisu to ale musí odpojit jejich pracovník? To je přece nesmysl. :( To mají špatně napsané. Nebo se pletu?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana