Náměty na živý pokec u piva ...
Miroslav Minařík:
Aniž bych předpokládal, že v lednu se budeme izolovat ještě víc, než v loňském březnu, nic jsem nezrušil a audioverze je stále k dispozici. Dnes jsem mluvil s Honzou Fraňkem kam se ubírá česká mentalita. Když bych to shrnul, tak jsme vyškolení odborníci na vše, co se produkuje elektronicky.
Jen nám nějak nezbývá čas na ten obyčejný pokec. jen obchodní a super odborná témata. Dlouhodobě trochu nuda. V jiném vlákně jsem popisoval novou sociální síť ClubHouse. Taje založená také výhradně na audiu.
A tak znovu otvírám alternativu večerního piva. Jen s drobnými vylepšeními a úpravami. Otevřel jsem anketu který večer v týdnu by byl nejlepší?
Jan Yossarian:
Jaké budou možnosti poslechu? Jen na Elektrice? Nebo nějaká aplikace?
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Yossarian 27.01.2021, 21:10
Jaké budou možnosti poslechu? Jen na Elektrice? Nebo nějaká aplikace?
Zvuk lze poslat kamkoliv. Za těch 13 roků, co s tím zacházíme je možností mnoho. Zůstal bych však u konvenčních způsobů a věnoval se raději volbě tématu.
Poslouchat se to dá na radio.elektrik a.cz, Elektrika.tv nebo třeba pomocí aplikace Teamspeak.
Volat do vysílání lze telefonem, Skypem, Zoomem, Teamsy, Teamspeakem ...
Technické řešení není problém. Příprava tématu a čas u mikrofonu je fakt limitující a pokud by chtěl někdo zaskočit, rád bych mlčky poslouchal a třeba i rád u toho usnul :-)
Hlásí se dobrovolný moderátor?
(drinks)
Miroslav Minařík:
Citace: telefonem Pavel Chmelař
To půjde jen tak o volný pokec nebo to bude mít nějaké téma?
Už na jaře jsme vyhlásili vždy nějaké konkrétní téma. Bez něj, alespoň mě, to nedává smysl. Pokud se od tématu odkloníme je to do jisté míry žádoucí, protože se často dozvíme úžasné souvislosti. Je však na moderátorovi aby udržel tématické vlákno a nedostali se od nasazení odlehčovacího relé až k záchraně míru ve střední Africe.
Jan Franěk:
Osobně se na to těším a vnímám to i jako takovu terapii, jak si zkusit udržet zdravý rozum, nebo alespoň jeho zbytky. Občas se nestačím divit jak se lidé chovají a jak reagují v zcela obyčejných i vypjatějších situacích. JE vidět že sociální izolace a nekoncepční a nepřehledná pravidla a opatření, si na nás vybírají krutou daň.
Napadá vás nějaké zajímavé téma k rozproudění diskuse? Nebo nějaký moderátor co by pomohl?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana