Náměty na živý pokec u piva ...
Jan Yossarian:
Citace: Jan Franěk 28.01.2021, 09:56
Osobně se na to těším a vnímám to i jako takovu terapii, jak si zkusit udržet zdravý rozum, nebo alespoň jeho zbytky. Občas se nestačím divit jak se lidé chovají a jak reagují v zcela obyčejných i vypjatějších situacích. JE vidět že sociální izolace a nekoncepční a nepřehledná pravidla a opatření, si na nás vybírají krutou daň.
Napadá vás nějaké zajímavé téma k rozproudění diskuse? Nebo nějaký moderátor co by pomohl?
Určitě vítám něco takového jak to popisujete ale proč se pořád hledají moderátoři? Na elektrice nejsou? Nebo jinak, co si představit pod pojmem moderátor v tomto případě? Co ovládá, co musí a odkud? Navrhl bych vás pane Fraňku! V minulosti jsem zde slyšel, vlastně i viděl mnoho zajímavých lidí. Ale nevím kdo může být moderátor.
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk 28.01.2021, 09:56
Občas se nestačím divit jak se lidé chovají a jak reagují v zcela obyčejných i vypjatějších situacích. JE vidět že sociální izolace a nekoncepční a nepřehledná pravidla a opatření, si na nás vybírají krutou daň.
To jsou následky zavřených hospod a další důkaz toho, že nejsme roboti jak si někteří digitální marketéři nalhávají do kapsy.
Citace: Jan Yossarian 28.01.2021, 10:32
... proč se pořád hledají moderátoři? Na elektrice nejsou?
To určitě nejsou. Nebo o žádném nevím, tedy kromě těch, co nám zde hlídají fórum. Pro tento případ potřebujeme někoho tématu znalého, ovládání aplikace schopného a alespoň se středoškolskou slovní zásobou :-)
Citace: telefonem Petr
Kdy a jak často to plánujete?
Tento rok opravdu nic moc plánovat nelze. Osobně si to představuji tak, že pokud bude téma, ke kterému nám přijde dost připomínek, dotazů a přihlásí se diskutující.
Jinak určitě uvažujeme večerní hodiny. Přes den to, alespoň já, nedáváme. a k výše uvedenému hlasování, pátek večer je kritický. To již máme vyzkoušeno.
Pavel Horský:
Kdo chce pokecat a má čas, určitě pokecá.
U mě je to malinko složitější.
Když zrovna nepracuji, jsem na zkušebně s kapelou, nebo s kamarády u ohně na live pokecu, nebo na rybách, nebo na houbách, nebo........pr ostě žiji život tak, aby byl řádně užitý ;)
A až nás rozvolní, bude to ještě horší.
Takže nedokáži zvolit žádný den.
Ale když se budu moci zrovna přidat, velice rád se přidám a poklábosím.
Jde rovněž o to, o čem se bude diskutovat.
A nebo to bude takové vyloženě volné, jako třeba na Spojce?
K těm moderátorům.
Sám jsem ho nějaký ten rok dělal a mohu říci, že to kolikrát nebyl žádný med.
Diskutující si myslí, že je sranda ukočírovat zdejší přispěvatele.. ..ale co já se jen natrápil s úpravami nových diskusních vláken ::)
Když se celá republika hemží trotly, kteří neví, co znamená věta tázací, to je pak opravdu těžké a rozlousknout kolikrát kde je zakopané jádro pudla, to je hooooodně těžké.
Jan Yossarian:
Ok, tak ať už to bude kdykoliv, budu se těšit. I když i tady občas někomu rupne v kouli pořád se tu dozvím něco k věci. I když nemohu veřejně šířit slovo odborné, rád pomohu jinak. Není někde kolem toho někde víc informací?
Miroslav Minařík:
Díky všem za zasílané náměty. Zatím bych uvedl tyto návrhy ...
rozbor a čistka některých diskusních vláken která nedopadla nijak nebo zcela nevhodnětémata zaměřená na časté chyby v některých činností elektrotechnik a
O tom prvním návrhu jsme se už bavili dávno. Mě to osobně smysl dává a mám za to, že pokec více lidí v reálném čase tomu dá zcela jiný, zajímavější rozměr.
Dejte vědět novou myšlenku, pokud se ti nechce psát cinkni mi na773123100, to je často rychlejší.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana