Náměty na živý pokec u piva ...
Martin Kurka:
Dnes to bylo načínací povídání o širokém tématu a skončilo značně otevřeným koncem. Hodně mne svrběl jazyk k tomu něco říci, ale zatím nebyl prostor. Rád bych se účastnil pokračování, protože toto téma má potenciál vyústit v nějakou rozumnou osvětu mezi investory a developery. A možná i mezi dodavateli, kteří se tím živí či zatím jen přiživují.
Miroslav Minařík:
Citace: Martin Kurka 24.04.2020, 22:01
Dnes to bylo načínací povídání o širokém tématu a skončilo značně otevřeným koncem. Hodně mne svrběl jazyk k tomu něco říci, ale zatím nebyl prostor. Rád bych se účastnil pokračování, protože toto téma má potenciál vyústit v nějakou rozumnou osvětu mezi investory a developery. A možná i mezi dodavateli, kteří se tím živí či zatím jen přiživují.
Určitě to bylo načínací. Jen se mi plánovaný scénář rozpadl. Ostatně celej pátek byla jedna katastrofa. Ale pak tam zaznělo hodně důležitého. Snad stihnu záznam brzo vyčistit. Jedna telefonní (linka přes bluetooth) je prostě strašná. Simona, Radek. Jarek byl přes čtyřpin OK. A na Teamspeaku musím sladit zvuk před vysíláním, ty úrovně to jejak na moři..
Jdu spát, vůbec se mi záměr nepovedl :-[ Snad příště ...
Miroslav Minařík:
Pomohl by mi další ladič zvuku do režie TeamSpeaku. Než by někoho pustil do vysílání, odladil by s ním zvuk.
(helpsmajl)
Přiznávám se, že mám občas hlavu jako pátrací balón a pak přehlížím nebo přeslechnu něco důležitého. Pomohl by mi prosím někdo? Pohlídal by příchozí v čekárně, nastavil by s nimi zvuk, upozornil na echo, popřípadě by vypínal a zapínal mikrofony.
(drinks)
Robert_Palm:
Téma staveništní rozvaděč u vícepatrové stavby
Uzemnění bytového domu
Osazení přepěťových ochran v bytovém domě
Jak podle projektu volit trasy zásuvkových a světelných rozvodů
Držím palce robert
Robert_Palm:
Omlouvám se, měl jsem na mysli, jak provést staveništní rozvody u rozsáhlé stavby s ohledem na jednoduchost, přehlednost a praktičnost
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana