Náměty na živý pokec u piva ...

<< < (5/9) > >>

Jiří Vodehnal:
Mirku, melouchy nebyl šálek nebo spíše sklenice mého piva.
Přežívjící padesátka - zde můžeme diskutovat, nikdo však nevymyslel nic lepšího a všechny legislativní pokusy v minulosti zklamaly, to sám víš.
Momentálně je v legisdlativním procesu zákon o vyhrzených technických zařízeních, ale ...

Kdy by bylo na mě, tak z toho vyhodím ROH, hlášení na IBP a energetické závody, definuji pořádně dodavatelský způsob, jenže co živnostenský zákon a další ...?

Možná bych měl jiné téma, které ještě nebylo, zavolejme si zítra.

Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Vodehnal  20.04.2020, 23:29

Mirku, melouchy nebyl šálek nebo spíše sklenice mého piva.
Přežívjící padesátka - zde můžeme diskutovat, nikdo však nevymyslel nic lepšího a všechny legislativní pokusy v minulosti zklamaly, to sám víš.
Momentálně je v legisdlativním procesu zákon o vyhrzených technických zařízeních, ale ...

Kdy by bylo na mě, tak z toho vyhodím ROH, hlášení na IBP a energetické závody, definuji pořádně dodavatelský způsob, jenže co živnostenský zákon a další ...?

Možná bych měl jiné téma, které ještě nebylo, zavolejme si zítra.

Jde o to, že jen tak něco vyhodit nejde. A na novém Nařízení vlády neexistuje shoda. Asi bych šel do jiného tématu. Mohlo by znít tak nějak:
Jak se PLC zabydlují v elektroinstala cích ...
Mohlo by to být rozebrání toho, jak se v elektroinstala cích objevuje různá elektronická havěť která prorůstá k PLC, či následně do něčeho složitějšího. Kde je hranice toho, kdy použít hračky na zigbee a kdy jít na vyšší level. Dnes je inteligentní kde co, nejméně však spotřebitel který tomu všemu věří.

Jaromír Klaban:
....Dnes je inteligentní kde co, nejméně však spotřebitel který tomu všemu věří. Mirek, Honza F, Jirka V a další ...

... já doufám, že Mirek, Honza F, Jirka V a další nejsou ti .."nejméně spotřebitelé, kteří tomu věří" a bloknu si zítra v pátek v 19 hodin čas na V-pivo s vámi. Normálně bych byl na páteční kávě na Marině, ale mají "Zavřeno do odvolání vlády!",  takže jsou zavřený. V-pivo bude dobrá alternativa.  ;) 

Miroslav Minařík:
Citace: Jaromír Klaban  23.04.2020, 11:24

....Dnes je inteligentní kde co, nejméně však spotřebitel který tomu všemu věří. Mirek, Honza F, Jirka V a další ...

... já doufám, že Mirek, Honza F, Jirka V a další nejsou ti .."nejméně spotřebitelé, kteří tomu věří"

Taky doufám. Nutno dodat, že každý člověk je v něčem totální lama :-)

Miroslav Minařík:

Dnes je pátek a co může nefungovat také nefunguje. Ale PIVO bude!
Už se vaří!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana