Podle čeho mohu odhadnout spotřebu budoucích elektrospotřebičů do bytu?

<< < (3/4) > >>

Anna Nová:
,všem ,pokusím se to shrnout, mám jističe jen A15 nebo A16, protože technik z PRE říkal /zaplacená konzultace před rekonstrukcí elektriky v bytě/,  že by síť v domě /prastará/ víc neutáhla. Jistič A 25 nenavrhl vůbec. SVJ požadovalo jeho vyjádření.
Vařím na plynu-celoplynový sporák, mám pračku,lednici,varnou konvici, TV, počítač,věž,žehličku. Chci si koupit myčku, jestli dobře rozumím, když nebudu současně prát a používat varnou konvici a žehlit, myčku si mohu dovolit?
Mám předpřipraveno na 3f a elektrikář na případnou elektrickou troubu - v budoucnosti,  udělal extra zásuvku, šla by teď použít na tu myčku? 
    Jinak díky za rady, co se týkají rekonstrukce elektriky v domě. Díky za trpělivost, protože rad jsem dostala spoustu, ale často šly proti sobě, proto jsem psala na toto forum.  (poklona)    A2N   

Anna Nová:
Citace: Anna Nová  02.11.2019, 20:55

moc  (poklona)  všem ,pokusím se to shrnout, mám jističe jen A15 nebo A16, protože technik z PRE říkal /zaplacená konzultace před rekonstrukcí elektriky v bytě/,  že by síť v domě /prastará/ víc neutáhla. Jistič A 25 nenavrhl vůbec. SVJ požadovalo jeho vyjádření.
Vařím na plynu-celoplynový sporák, mám pračku,lednici,varnou konvici, TV, počítač,věž,žehličku. Chci si koupit myčku, jestli dobře rozumím, když nebudu současně prát a používat varnou konvici a žehlit, myčku si mohu dovolit?
Mám předpřipraveno na 3f a elektrikář na případnou elektrickou troubu - v budoucnosti,  udělal extra zásuvku, šla by teď použít na tu myčku? 
    Jinak díky za rady, co se týkají rekonstrukce elektriky v domě. Díky za trpělivost, protože rad jsem dostala spoustu, ale často šly proti sobě, proto jsem psala na toto forum.    A2N   

Rozvodak:
Citace: Anna Nová  02.11.2019, 20:55

,všem ,pokusím se to shrnout, mám jističe jen A15 nebo A16, protože technik z PRE říkal /zaplacená konzultace před rekonstrukcí elektriky v bytě/,  že by síť v domě /prastará/ víc neutáhla. Jistič A 25 nenavrhl vůbec. SVJ požadovalo jeho vyjádření.
    Jinak díky za rady, co se týkají rekonstrukce elektriky v domě. Díky za trpělivost, protože rad jsem dostala spoustu, ale často šly proti sobě, proto jsem psala na toto forum.    A2N   

Předně by taková skutečnost měla vyplívat z revize HDV, kterou si jisto jistě v pravidelných intervalech nechá SVJ provádět, nebo ne?

Vít Rotrekl:
Kdysi sem jeden zkušený kolega dal takovou kalkulačku, bez nároku na honorář.
Tak vám ji slečno A2N tady přikládám a třeba vám to pomůže.

PS: Díky PeDole  ;)

Pavel Horský:
Citace: Miroslav Hlaváč  02.11.2019, 12:07

Pane Horský velice se vám omlouvám,pravdu máte Vy.

V pohodě. Omluva se přijímá a je chlapské přijmout svoji chybu a omluvit se za ni. Vážím si každého takového člověka. ;) :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana