Jaký zvolit záložní zdroj pro napájení oběhového čerpadla plynového topení?
Vlado Konrád:
Citace: Jiří Schwarz 17.10.2019, 12:11
Asi proto se našli výrobci, co dokážou vyrobit UPS vhodnou pro takové použití.
Správná funkce hlídání plamene je jedna věc, "správné napájení" čerpadla věc druhá.
Zpravidla má čerpadlo 1 hlavní vinutí a druhé pomocné, zapojené přes kondenzátor.
Pokud má měnič nebo UPS příliš vyšších harmonických, kondenzátor vytváří úplně špatný fázový posuv pro tyto harmonické, čerpalo je hlučnější, má větší odběr a tedy i vyšší ztráty
Sinus vyrobiť dokážu, a to som považoval za samozrejmosť, preto som o tom nepísal. Problémom bude ionizačná elektróda. Aby UPS spĺňala obidve podmienky, takú som nenašiel. Poteší ak ak máte nejaký tip.
Jiří Schwarz:
Netvrdím že je to "špička", ale je to jedno z možných řešení
https://www.himalaj.cz/zalozni-zdroj-mt300--230v-300w
Yarda:
Asi jsem špatně formuloval dotaz.
Vím o elektrocentrál ách, UPSkách a jiných možnostech. Výpadek elektřiny, kdy by bylo potřeba řešit napájení aspoň nejnutnějších elektrospotřeb ičů (v zimě topení, v létě třeba mrazák) mne zatím nikdy nepostihl a doufám, že ani nikdy nepostihne. Tak neuvažuji o pořizování těch správných zálohovacích systémů, které bych třeba nikdy nepoužil a posléze vyhodil - v elektrocentrál e by se zkazil starý benzín, v UPSce by dožily baterky. Ale napadlo mne, jestli by se nedal použít měnič do auta - ten nemám, ale byla by to jediná investice (+ prodlužka, pokud by ta co ji mám k sekačce nedosáhla).
Gůgl mi jich našel pár, třeba zrovna tenhle:
https://img.tipa.eu/fotocache/mid/images/orig/04230443.jpg
Baterka v autě je, musí být funkční, benzín tam taky dolévám čerstvý.
Jak jsem napsal napadlo mne to, ale zatím jsem to nezkoušel, tak jsem se ptal, jestli to nenapadlo i někoho jiného kdo by to na rozdíl ode mne vyzkoušel (a třeba zjistil, že je to 3,14čovina).
Jiří Schwarz:
Když použijete např. měnič EMKO, tak z toho leze taková hrůza, že "lituji čerpadlo"...
(při jistém zatížení mi Eurotest ukázal kolem 160% vyšších harmonických, musel jsem zapátrat, abych si tu hodnotu vysvětlil a pochopil - pokud by vyšších harmonických ukázal 100%, bylo jich stejně jako základní frekvence)
Samozřejmě měnič, jehož průběh se více blíží "sinusu" by šel použít, ale běžný měnič má izolovaný výstup a u mnoha plynových kotlů nefunguje správně kontrola plamene.
On to funkčně "řeší" spoj N na "zem", ale pak už to je poněkud problematické z hlediska bezpečnosti před úrazem el. proudem
Pak je důležité jak má auto nastavené dobíjení, např. starší (první) řada Felicií měla problémy s dobíjením od doby, kdy se muselo povinně svítit, ty na volnoběh nebo při malých otáčkách motoru "moc nedávaly". To chce změřit (2,3V na článek, tedy u 6-i článkové klasické 13,8V jako optimální hodnota aby se nepřebíjela ale měla kapacitu blížící se udávané)
Viktor Klemon:
Naozaj to mám vyskúšané, a prevádzkovať auto na volnobehu napr.
6 hodín - s tým si už koledujete o problémy.
Prehrieva sa okolie výfuku, motorový priestor, olejová náplň,
ventilátor chladiča je tiež dimenzovaný na občasné dochladenie, nie na stále.
Umiestnenie meniča na stálo do moderného vozidla je problém - nie je miesto,
provizórne pripojenie typu štartovací kábel vám vibráciami odpadne.
Spotreba je skutočne vysoká, pri centrále máte cca 1/4 oproti autu
za rovnaký čas pri rovnakej záťaži. Pri napr 16 L za deň u auta
už to je rozdiel. Rozumná centrála na 3 l vydrží s kotlom v pohode celú noc.
Cenovo vyjde centrála lacnejšie ako sínusový menič pri rovnakom výkone.
Navyše vám utiahne viacej spotrebičov než len kotol.
Mal som menič v montážnej dodávke, nahradil som ho centrálou rovnakého výkonu.
(menič nie je v smetí, skončil u ostrovnej FVE)
Prúdy medzi akumulátorom a meničom sú v desiatkach A, v špičke kľudne aj 100 a a viac.
Nezabudnite na potrebu prepojenia N a PE pri zdroji, ktoré niektoré elektroniky kotlov potrebujú na detekciu plameňa. Toto majú niektoré meniče neradi,
centrála, zvlášť jednoduchá úplne v pohode.
Tiež niektoré elektroniky kotlov majú namiesto transformátora len kondenzátor,
pri napájaní nesínusovým priebehom, harmonickými trpí viac než to čerpadlo
o ktorom tu je reč. A elektroniky sú drahšie.
Naozaj je lepšia odskúšaná, zasušená centrála , benzín skladovaný
v plechovom kanistri z dobrej pumpy,
( ak by bola 2 T aj tak bez oleja - ten pridáte do nádrže pred oživením).
Takúto zostavu zobudíte vždy.
Raz do roka naliať trocha, naštartovať a nechať dosucha vyjsť palivo.
Nakoniec zistíte, že centrála sa hodí aj na iné činnosti a pohotovosť
sa udrží sama stálym používaním.
V prípade potreby sa dá požičať príbudnému, priateľovi na podobný účel,
auto ale potrebujete.
Zažil som viacero naozaj dlhých výpadkov, už pri prvom sa ukázalo,
že menič nebude riešením a zašlo sa na chatu pre centrálu.
Ako zabezpečiť aby bol plynový kotol vždy za každých okolností funkčný
a stále išiel plyn je téma do inej diskusie a na dlho.
Kedysi sa tento problém riešil inak, už v stavebnom práve povinnosťou tzv. núdzového
komína pre každú miestnosť. Kachle boli vtedy všade v dostatočnom množstve.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana