Podle jaké ČSN revidovat dopravníkovou linku?
Milan Hudec:
Přesto, že do strojních linek nedělám a poradit neumím, vím na 100% jedno:
Pokud si na místo nepozvu odborníka kalibru např.p.Kurky, mám opět 100% jistotu, že něco zanedbám, a to co nezanedbám bude blbě.
Žvak Petr:
Citace: Milan Hudec 16.10.2019, 14:49
Přesto, že do strojních linek nedělám a poradit neumím, vím na 100% jedno:
Pokud si na místo nepozvu odborníka kalibru např.p.Kurky, mám opět 100% jistotu, že něco zanedbám, a to co nezanedbám bude blbě.
Naprosto s Vámi pane Hudec souhlasím.
......ale kdyby polovina z článků a názorů, co jsem ( zatím) přečetl mi zůstala uchována, pak nelituji těch hodin, co jsem proseděl u PC.
Co se týče p. Kůrky a jeho vědomostí, pak " klobouk dolů".
Martin Kurka:
Citace: Žvak Petr 16.10.2019, 20:11
Co se týče p. Kůrky a jeho vědomostí, pak " klobouk dolů".
Kurka říká, nechte na hlavě, buďte kritický a prověřujte a ověřujte si informace i od zdánlivě zkušenějších, ať nedopadnete, jako let č. 404 společnosti Alitalia z Milana do Zurichu 14.11.1990
Citace: Žvak Petr 15.10.2019, 07:30
Jedná se o montážní firmu, která z komponentů poskládá malý dopravník - ne linku.
Nemusí na sebe přece navazovat. Může jít o 4 místnosti a 4 dopravníky.
Ovládací panel s motorem jsou už zapojeny a odzkoušeny. Z motoru a panelu koukají jen CYA 6mm z/žl. barvy na připojení na kostru stroje. A v servisním balíčku další hotové propoje z/žl. 6mm a výrobní štítek).
Jelikož asi nemá nikdo z montážníků elektrotechnic kou kvalifikaci potřebují potvrdit, že při montáži nedošlo k nějaké negativní náhodné změně.
Po montáži se odzkouší chod a aretační tlačítko.
Pro jistotu jsi firma nechá změřit znovu izolační stav a přechodové odporu spojů.
No, skoro jsme se dostali k jádru věci.
Buď jde o koupi hotového stroje v dílech, a pak se provede montáž stroje u zákazníka podle montážního návodu výrobce - podle dokumentace výrobce a pak jsou výrobcem v návodu předepsány zkoušky, které se mají zákazníkem před uvedením do chodu smontovaního stroje provést. Celý stroj má CE a návod již od výrobce. Pokud výrobce nedal pokyny ke zkouškám, pak je povinen na požádání zákazníka je dodat. Zákazník může samozřejmě stroj prodat dále, už jako sestavený a za smluvní cenu.
Nebo jde o jednotlivé komponenty, jednotlivá neúplná strojní zařízení, která montážní firma skládá do nového finálního stroje a tím pádem je ona finálním výrobce stroje, píše návod, určuje postup zkoušek podle norem, které nastuduje a uvede v CE, archivuje výsledky zkoušek a nakonec vystavuje CE.
V každém případě slovo revize a revizní technik zde není na místě.
Žvak Petr:
Citace: Martin Kurka 19.10.2019, 18:01
V každém případě slovo revize a revizní technik zde není na místě.
Jak jsem již napsal. Je možné, že elektrotechnic kou kvalifikaci nikdo z montážníků nemá a potřebují si ověřit, že toto jednoduché strojní zařízení je o.k.
Kdo je napadne na ověření bezpečnosti a funkčnosti? Kdo má patřičné MP?
Jak jinak by jste toto ověření nazval?
Jan Bocek:
Citace: Martin Kurka 19.10.2019, 18:01
No, skoro jsme se dostali k jádru věci.
I. Buď jde o koupi hotového stroje v dílech, a pak se provede montáž stroje u zákazníka podle montážního návodu výrobce - podle dokumentace výrobce a pak jsou výrobcem v návodu předepsány zkoušky, které se mají zákazníkem před uvedením do chodu smontovaného stroje provést. Celý stroj má CE a návod již od výrobce. Pokud výrobce nedal pokyny ke zkouškám, pak je povinen na požádání zákazníka je dodat. Zákazník může samozřejmě stroj prodat dále, už jako sestavený a za smluvní cenu.
II. Nebo jde o jednotlivé komponenty, jednotlivá neúplná strojní zařízení, která montážní firma skládá do nového finálního stroje a tím pádem je ona finálním výrobce stroje,
a) píše návod,
b) určuje postup zkoušek podle norem, které nastuduje a uvede v CE,
c) archivuje výsledky zkoušek
d) a nakonec vystavuje CE.
III. V každém případě slovo revize a revizní technik zde není na místě.
Je to tak jasně popsáno, že se bojím jakýkoliv komentář. Proto jen pár poznámek z praxe.
I. Jako RT bych s tím možná měl problém, ale jako elektrotechnik s praxi okolo strojního zařízení a s praxi zkušebního technika jsem se s tímto postupem mnohokrát setkal. V podstatě zákazník po vás chce Zkušební protokol. Umíněný investor chce i Výchozí revizní zprávu. Ale přílohou je ten zkušební protokol a kopie protokolu o shodě. Velice častá praxe na příklad okolo strojů dovezených z Koreje, Italie ale i jiných zemí. Skládají to "české" firmy.
II. Zde je již situace složitější. Přitom také dostanete "poptávku" na revizi. Jenže "voní" po vás chtějí toho, kdo to zastřeší a zlegalizuje. Pokud řeknete ano, tak se stáváte koordinátorem mezi profesemi a dosti nepříjemným partnerem. Pokud vůbec dostanete od tvůrce a), tak následuje analýza rizika b) a způsob zkoušek. Protokoly o shodě není jen jedná A4 s prohlášením o shodě, ale desítky A4 s celým procesem protokolů o shodě. Je to náročná práce na technickou zdatnost a pak na znalost celé legislativy a všech zákonů a norem v oblasti BSZ. Nakonec ale CE stejně potvrzuje výrobce a ne zkušební technik.
III. Výše uvedené příklady jen potvrzují, že tato činnost nemá s revizemi a s revizním technikem nic společného.
Myslím, že je to hezký mini seminář okolo problematiky s uváděním strojního zařízení do provozu. RT má být opatrný okolo objednávky na "ověření bezpečnosti a funkčnosti SZ", protože se může dostat následně "do problému"....
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana