Líbí se vám průmyslový styl v interiérech?

<< < (3/3)

Jiří Kubík:
Protože jsem v podobných interiérech strávil podstatnou část života,
tak mě nikdy nenapadlo tahat si něco takového do bytu.
Připadal bych si, že jsem stále v práci a když zazvoní telefon, budu muset
vyrazit.

;D

Určitou krásu to mít může, ale jen pro toho, kdo to viděl jenom někdy na exkurzi.
Stejně tak nepochopím, jak si někdo může dát do bytu nábytek z dřevěných
palet.

:)

Jiří_Hrubý:
Citace: Jan Franěk  22.09.2019, 12:51

Já zase pár pomatenců kteří během krásného nedělního dne, namísto procházky, píšou na Elektrika.cz

Nechápu proč píšete o soudruzích a pomatencích. TO že někdo má svou profesi i jako koníčka, kterého si tahá i na chalupu nebo do zahrádky, je dle mého spíš obdivuhodné a ne k urážení. Mnoho takových pomatenců znám a velmi si jich vážím.  Bez jejich zapálení pro obor, bych asi nikdy nebyl tam kde jsem. Vlastně se mezi takové pomatence dnes i sám tak trochu počítám a vůbec se za to nestydím.

Z mého pohledu "legendární" byla podobná lampa z izolátoru, která nyní stojí u Orlovny. S velkým obdivem vzpomínám na jejího autora Pedola, který se zásadně podílel na vytváření prvních zdejších diskusí, kdy dokázal na internetu a ve zdrojích Elektriky tolik podkladů že mi to hlava nebrala. Právě tito "pomatenci" jsou lidé kteří pro náš obor dělají mnohem více, než kdokoliv jiný a to často na úkor svých rodin.  Zaslouží spíše obdiv, než urážení.  >:(

a) Jsem v práci, nemůžu na procházku
b)Fráze "o vkusu každého soudruha" je apolitická, není hanlivá, zlidovělá hláška.
c)Jestliže se celý profesní život pohybuji v prostředí, kde je obdobného harampádí tuny, nebudu to tahat domů, když se to vyhazuje.
d)Jsou krásné kousky historických prvků elektrotechnik y a elektroinstala ce, které si záchranu pro další generace zaslouží, ale dělat si z "kanady" lampičku na noční stolek opravdu není moc normální.
e) Neurážím a ani bych si nedovolil urážet jedince, kteří systematicky zachraňují třeba ty izolátory a sám pár takových nadšenců zásobuji. Vetknutí izolátoru do skalky s jezírkem, však nadále považuji za pomatenost, byť lahodící oku autorovu.

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk  22.09.2019, 12:51

Já zase pár pomatenců kteří během krásného nedělního dne, namísto procházky, píšou na Elektrika.cz

Nechápu proč píšete o soudruzích ...

Myslím, že soudruh by už mohl být propuštěn ze slovníku sprostých slov.
Ono to bylo kdysi odvozeno od slovesa soudržet, nikoliv komunista!  (dance) (dance) (dance)

Petr Liskar:
Citace: Miroslav Minařík  22.09.2019, 15:55

Myslím, že soudruh by už mohl být propuštěn ze slovníku sprostých slov.
Ono to bylo kdysi odvozeno od slovesa soudržet, nikoliv komunista!  (dance) (dance) (dance)

Obdobným principem bylo odvozeno i oslovení "soukmenovče". To ve slovníku sprostých slov sice není, ale asi bych se dost ošíval, kdyby mě někdo takto oslovil...

Pavel Horský:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  21.09.2019, 19:22

Architekt je druhá největší škodná v instalacích hned po kutilovi. Jejich představy jsou často nerealizovatel né.
Tím se omlouvám osvíceným architektům, kteří svůj záměr konzultují s ostatními profesemi.

Spolupracuji s několika architekty a ti se tak nějak naučili se mnou vždy vše dopředu konzultovat. Z předešlých zakázek jsou ponaučeni a již ví, že ne všechny jejich představy jsou v elektrotechnic e bezpečně proveditelné.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana