Líbí se vám průmyslový styl v interiérech?
Tým Elektrika:
Líbí se vám průmyslový styl v interiérech? Pokud se někdo ptá starého elektromontéra, zpravidla dostane kladnou odpověď. V minulých dobách byly domovy vybaveny ovládacími tlačítky a signálkami snad u každého elektrikáře. Dnes si lze povšimnout velice podobných záměrů architektů. V obývacím pokoji lampa v nevýbušném provedení z šachty, stavební reflektory v kuchyni nebo dokonce ...
Zdroj: zde...
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Honza Veselý:
Nelibi. Kontrolka po par letech zhasne, povrchove tazeni kabelu po navsteve malire ztrati glanc a co potom s tim. A vubec,zname to vsichni z praxe,raminko na kabelu,zimnik na vypinaci... .
Miroslav Minařík:
Citace: Honza Veselý 20.09.2019, 17:36
Nelibi. Kontrolka po par letech zhasne, povrchove tazeni kabelu po navsteve malire ztrati glanc a co potom s tim. A vubec,zname to vsichni z praxe,raminko na kabelu,zimnik na vypinaci... .
Tady jde o styl nikoliv o použití elektroinstala čního materiálu jinak, než je určeno.
Jan Franěk:
Jak kdy.
Velmi záleží i na tom v jakém interiéru se to nachází a jestli to ladí s celkovou atmosférou. Osobně celkem obdivuji jak vynalézaví jsou někteří architekti a disajnéři. Pár podobných instalací jsem už viděl a většinou jsem byl mile překvapen. Přiznávám že jsem byl ale vždy rád, že na to nemusím dělat revizi ;D
Jirka Š. Svejkovský:
Architekt je druhá největší škodná v instalacích hned po kutilovi. Jejich představy jsou často nerealizovatel né.
Tím se omlouvám osvíceným architektům, kteří svůj záměr konzultují s ostatními profesemi.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana