Testování bezšroubového řešení Hager quickconnect
Komerční sdělení:
Známe to všichni. Každý chválí to své. Reklama je všudypřítomná. Bílá bude bělejší. Naše cena je nejnižší. Doporučuje devět z deseti…dosaďte si cokoliv. Ale málokdo skutečně ví, co jeho zákazníci doopravdy chtějí a co potřebují. Jenže společnost Hager si už od doby svého vzniku zakládá na úzkém dialogu a těsné spolupráci se svými zákazníky, a mezi nimi v první řadě s elektrikáři. A protože nás zajímalo, co si doopravdy myslí o novém bezšroubovém připojení quickconnect, jaké výhody systému je zaujmou a jaké na něm naopak najdou mouchy, pozvali jsme několik zákazníků k nám do showroomu ve Zdibech a nechali jsme je trochu si pohrát ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Zdeněk Pikhart:
Protože jsem se toho také účastnil a měl jsem bezšroubové přístroje v ruce prvně a nejsem herec, tak mě ty přístroje příjemně překvapili. V praxi je vyzkouším, zítra začínáme stavbu kde je osadím. Scénář jsem nedostal, vše byla z naší strany improvizace. Jen lidi z Hageru měli trochu připravený program.
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Tonicrejpal 16.07.2019, 21:37
Už jste to někdo montoval v praxi?
Ano, už jsem se s tím setkal. Chvíli jsem koukal na zaslepené svorky na jističích, ale pak mi to "docvaklo". Je to šikovný systém, nikde nic nekouká, všechny spoje dotažený.
Nikdo si nevzpomněl na nevýhody, tak dvě poskytnu:
Musí se použít pouze lišta Hager protože má osazení na plastovém krytu pro nacvaknutí na jističe a je možná montáž pouze zespoda.
David Hruda:
Já jsem herec a nevím, proč by to měla být drzost.
Hrál jsem co nejlíp umím a myslím, že se to musí líbit každému.
;) :D
Milan Hudec:
Citace: David Hruda 17.07.2019, 23:30
Já jsem herec a nevím, proč by to měla být drzost.
Hrál jsem co nejlíp umím a myslím, že se to musí líbit každému.
;) :D
Super výkon, nicméně role Bonda tě z genderových důvodů již nečeká (dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana