Testování bezšroubového řešení Hager quickconnect

<< < (4/4)

Jan Franěk:
V příštím týdnu mají všichni šanci podívat se na tyto přístroje během výstavy v Hradci Královém - Sonepar a důkladně si je osahat. Máte taky šanci potkat se s mnoha kolegy z oboru, které znáte i ze zdejších diskusí.

Moje maličkost bude na stánku Hager, což není žádným tajemstvím, kde se budu opět věnovat systémům KNX, KNX easy a quicklink. Samozřejmě i Quickconnectu a jeho představení kolegům se zájmem.

Několik z kolegů už se mi ozvalo a domluvilo si malou návštěvu na stánku Hager. Těším se na každého zapáleného elektronauta.  ;)

Milan Hudec:
Systém jsem pitvnul, a nic, nic, nic, na co bych mohl negativně zaútočit, či si alespoň rejpnout.
Mrzuté, (dance) (dance) (dance)

Jan Franěk:
Uff, Uff.  (dance)  to se mi ulevilo.  :D ;D  Vím že tě málokdy něco překvapí a i z toho důvodu mě to opravdu potěšilo.

Návštěvníci měli možnost nejen osahat si tyto nové přístroje, ale navíc si odnést funkční vzorek s 3f propojovací lištou, aby si to mohli zkusit i doma. Milan Hudec dostal tento vzorek také a vzal to "hraní a osahání" doslova a do hloubky (vlastně dovnitř  ;) ) Dopředu mě varoval že budu litovat, ale dopadlo to dobře  ;)

Za celý Hager tým děkujeme všem za návštěvu, všetečné otázky i "grilování" obchodních zástupců a techniků kolegy z praxe a především za zájem který naše novinka vyvolala.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana