Není pro revizní zprávu chybějící proudový chránič ve stodole závadou?
Jan Franěk:
Citace: Vítězslav Žák 20.06.2019, 10:24
Vzhledem k tomu, že provozovatel je obec mám o ty papíry strach :D Každopádně minimálně ty ze stavebního úřadu by snad někde najít mohli, ať víme jestli proběhla změna užívání. Starosta je teď mimo, ale má mail, tak počkám na odpověď.
Zrovna s většinou obcí mám celkem dobré zkušenosti. Problém bývá většinou líný zaměstnanec, kterému se nechce do archivu. Když jsem "pohrozil" cenou, byl dotlačen k dohledání a podklady byly na světě. Ne vždy, ale často.
Vítězslav Žák:
Tak pan starosta, který je ve funkci tuším třetí období, v archivu nic nenašel, ale domluvili jsme se, že to opravíme a revize se udělá, až něco najde. Takže montáž izolačních podložek, 100mA FIčka a několik eFkových krabiček :)
Jan Franěk:
Citace: Vítězslav Žák 25.06.2019, 08:50
Tak pan starosta, který je ve funkci tuším třetí období, v archivu nic nenašel, ale domluvili jsme se, že to opravíme a revize se udělá, až něco najde.
A nebylo by jednodušší to rovnou nakreslit do projektu? Získáte skutečný stav, a důkladnou znalost místní instalace = práci i napříště.
Citace: Vítězslav Žák 25.06.2019, 08:50
Takže montáž izolačních podložek, 100mA FIčka a několik eFkových krabiček :)
OK. Dejte vědět jak se to podařilo dotáhnout do konce o:-) ;)
Vítězslav Žák:
Říkal jsem mu, že pokud nebude mít dokumentaci, tak revizi mít nebude nikdy, možnost zakreslení projektantem jsme taky řešili, tak se snad rozhodne pro projekt, pro klid všech zúčastněných :)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana