Co delat, kdyz mesto nechce povolit vedeni el. pripojky pres jejich pozemek?
Robert Gregor:
Pridano pdf, jsem nevedel, jakym zpusobem se to dela. Jsou to celkem 3 vyjadreni. Cela vec se tahne uz 2 roky. Ted, kdyz uz nemaji jiny duvod k zamitnuti proste napsali:
"Vlastnik komunikace ma pravo nesouhlasit." Ale vlastnik je mesto a mesto umoznilo vedeni pripojky vsem ostatnim pod touto komunikaci (vc. napr. domu starosty :)...
Rozmahel Vladimír:
Přípojku elektřiny bych poptal u Distributora. Staveništní přípojka by neměla být problém provést v podstatě okamžitě. O vodě nepíšete, pokud vám nedovolí přípojku kanalizace zřiďte si jímku na vyvážení.
Vlastník a provozovatel té kanalizace je Severočeská vodárenská společnost a.s. Přítkovská 1689, 415 50 Teplice, Identifikační číslo (IČ): 49 09 94 69.
Je to síť cizího subjektu, město by do toho nemuselo takto zasahovat, protože je povinností likvidovat splaškové vody...
Zeptejte se tam. Na Vaší straně vozovky jsou jistě již přípojky provedeny...
Jistou možností by bylo změnit si trvalé bydliště na Harachov a kandidovat v příštích volbách... :)
Robert Gregor:
No on je to zacarovany kruh. Nechteji mi vydat stavebni povoleni, pokud nemam vyreseny pripojky. Voda je z vrtane studny, kterou uz mam povolenou. Ale zase, na cerpani potrebuji pripojku elektriny. Ano jimka by sla. Ale ta elektrina je proste problem. A nevim, jak to resit. Ja jsem pozadal o pripojeni, ale k zadosti musim polozit souhlas vlastnika pozemku, ze mohu tu pripojku vest prez jejich pozemek. A ten souhlas mi nechteji dat, ac je to mesto a ac prez jejich pozemek ma plno dalsich domu v ulici pripojku udelanou...
Oliver Mička:
Citace: Robert Gregor 06.05.2019, 11:53
No on je to zacarovany kruh. Nechteji mi vydat stavebni povoleni, pokud nemam vyreseny pripojky. Voda je z vrtane studny, kterou uz mam povolenou. Ale zase, na cerpani potrebuji pripojku elektriny. Ano jimka by sla. Ale ta elektrina je proste problem. A nevim, jak to resit. Ja jsem pozadal o pripojeni, ale k zadosti musim polozit souhlas vlastnika pozemku, ze mohu tu pripojku vest prez jejich pozemek. A ten souhlas mi nechteji dat, ac je to mesto a ac prez jejich pozemek ma plno dalsich domu v ulici pripojku udelanou...
Ja by som s týmto presne zašiel za prevádzkovateľ om distribučnej sústavy a sním to riešil osobne. :)
Rozmahel Vladimír:
Nadřízený úřad je Tanvald?
Tam by se dalo informovat o správnosti postupu města...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana