Co delat, kdyz mesto nechce povolit vedeni el. pripojky pres jejich pozemek?
Robert Gregor:
Jo to jsem zkousel, ale oni vsichni tahnou za jeden provaz...
Rozvodak:
Citace: Robert Gregor 29.04.2019, 12:46
Mam pozemek, kde bych chtel stavet maly rod. domek.
Soused, ktery je v rade mesta a zna se se starostou stavbu nechce a tak mi mesto blokuje zrizeni el. pripojky prez jejich pozemek.
Jedna se o zhruba 5 m pod mistni komunikaci - vedeni by se resilo podvrtem pod komunikaci. Vsichni to tak maji resene.
Mesto mi ale nechce dat souhlas a vymysleji si ruzne nesmysly, napr. ze by kabel metr pod zemi branil ukladani snehu a pod.
Jak se v takovem pripade branit a je mesto povinne mi pripojku pres jejich pozemek umoznit?
Pro distributora by neměl být problém vytáhnout smyčku pro vaší HDS ze sousedního objektu, nebo přes předmětnou silnici vést přípojku vrchem (závěsným kabelem přes sloupy). Zkuste to projednat s technikem distribuce.
Václav Třetí:
Neznám sice místní situaci, ani přesné znění zamítavého stanoviska města, ale podle všeho zde již řečeného, by byla na místě stížnost na ministerstvo pro místní rozvoj.
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Václav Třetí 07.05.2019, 04:49
Neznám sice místní situaci, ani přesné znění zamítavého stanoviska města, ale podle všeho zde již řečeného, by byla na místě stížnost na ministerstvo pro místní rozvoj.
Tak takhle nějak se budují dobré sousedské vztahy. 8)
Rozmahel Vladimír:
To nebude tak zlý, prostě nemaj rádi Pražáky. :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana