Jaká je vaše praktická zkušenost s instalací topných systémů pro zimní období?

<< < (3/5) > >>

Jaromír Táborský:
Píše se rok 2022, máme za sebou nebo před sebou otazník za cenu energií. Jak se změnil váš pohled na topné rohože v chodníku? Jedna klientka se ptá mě a já s tím zkušenost ani praktickou nebo ekonomickou nemám. Pokud to mám počítat jako 300W/m2, pak to letos bude asi spíše více zlomených nohou a krčků, než propálené energie topnými kabely. Nebo jak to letos cítíte?

Milan Hudec:
Citace: Jaromír Táborský  13.09.2022, 15:59

Píše se rok 2022, máme za sebou nebo před sebou otazník za cenu energií. Jak se změnil váš pohled na topné rohože v chodníku? Jedna klientka se ptá mě a já s tím zkušenost ani praktickou nebo ekonomickou nemám. Pokud to mám počítat jako 300W/m2, pak to letos bude asi spíše více zlomených nohou a krčků, než propálené energie topnými kabely. Nebo jak to letos cítíte?

Pro ty, které cena kwh hraje podstatnější roli, vypnout, zrušit, nechtít.
S troškou nadsázky pak:
S pořádnou zlomeninou v nemocnici aspoň člověk nebude mrznout doma.

František Šohajda:
Citace

S troškou nadsázky pak:
S pořádnou zlomeninou v nemocnici aspoň člověk nebude mrznout doma.

Podle teplot, co uváděla vláda, tak asi v té nemocnici si moc nepomůžeš.Dojd eš se zlomeným krčkem a vzhledem k udané teplotě koupelen,chodeb a pokojů dostaneš v lepším případě zápal plic ze zimy a budeš balancovat na hraně života ......v tom lepším ,strávíš měsíce v nemocnici ,  kdy důvod půjde z nachlazení a předčasný důchod!! :'(

David Hruda:
Citace: František Šohajda  14.09.2022, 06:36

Podle teplot, co uváděla vláda, tak asi v té nemocnici si moc nepomůžeš.Dojd eš se zlomeným krčkem a vzhledem k udané teplotě koupelen,chodeb a pokojů dostaneš v lepším případě zápal plic ze zimy a budeš balancovat na hraně života ......v tom lepším ,strávíš měsíce v nemocnici ,   kdy důvod půjde z nachlazení a předčasný důchod!! :'(

Máte pravdu, při teplotě 20'C se vůbec nedá přežít.   ::)

František Šohajda:
Citace: David Hruda  14.09.2022, 08:31

Máte pravdu, při teplotě 20'C se vůbec nedá přežít.  ::)

O zdravém se nebavíme....
Bavíme se o nemocných! A to je rozdíl!!
O 20C to není ale o 18C a méně! (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana