Lze mít rozdvojku s přepínáním či vypínačem pro každou zásuvku?

<< < (11/15) > >>

Miroslav Revús:
Existuje prednostne rele vo vyhotoveni do zasuvky?
Lebo ak nie, tak je to pre tento pripad bezpredmetne. Stale je v kupelni iba jeden zasuvkovy vyvod s jednym isticom. :-)

Milan Hudec:
Citace: Miroslav Revús  13.02.2019, 23:29

Existuje prednostne rele vo vyhotoveni do zasuvky?
Lebo ak nie, tak je to pre tento pripad bezpredmetne. Stale je v kupelni iba jeden zasuvkovy vyvod s jednym isticom. :-)

Jak bezpředmětné?
Coby laik si snad zavolám elektrikáře ať si poradí.....já mu to jen zaplatím.

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  13.02.2019, 23:46

Jak bezpředmětné?
Coby laik si snad zavolám elektrikáře ať si poradí.....já mu to jen zaplatím.

A o čem se zde již drahnou dobu bavíme  ........  ;D  Nejlepší je pozvat si na místo elektrikáře a ten si s tím dle místních podmínek poradí. Kvůli tomu je zde popsáno několik stran ..............   

Nemám co dodat  ;)

Javorsky:
Panove, delate z me diskusni polemiky (prispevek 25) navrh na reseni, a to jiz opravdu neni zcela fer.
Poporade.

Citace: Jan Franěk  13.02.2019, 21:18

Osobně si nedovolím navrhovat takové řešení
Naposledy se pokusím přesvědčit vás o nevhodnosti vašeho řešení.

Znova, pokolikate :-)
Nikomu nic nenavrhuji, nejde o zadny navod, nybrz o polemiku v diskusi.
Nedavate mi moc na vyber pane Franek, a chte nechte zacinam nabyvat dojmu jiste miry vasi zaujatosti a vytrhavani vet z kontextu.
Prectete si prosim jeste jednou a pozorne tyto me vety:
- Jde jenom o polemiku a nebrat ji prosim jako navod, jelikoz za mne je poucena osoba v domacnosti ve stylu BOZP blbost :-))).
- Hlavni riziko takoveho reseni pro tuhle konkretni situaci neni primo v bezpecnosti, ale v nepoucitelnost i laika v domacnosti.
- Rizika jsou v zavedeni takoveho reseni do domacnosti.
Vic pro objasneni neumim udelat, prominte.

Jinak vami posana rizika v teto konkretni situaci plne chapu.
Nijak se vas timto nechci dotknou, ale uprimne vam doporucuju trochu pridat na kreativite a ubrat na katastrofizmu :-).
Kdyz uz jste konkretni, tak:
-Otepleni rozvadece pro laiky ma sva pravidla.
-Jistic lze prelozit.
-Zasuvky mohou byt i dve samostatne.
-Moznosti jsou snad nepreberne, ale o ne mi nejde, nejsou v kontextu toho co jsem chtel rict vubec podstatne.
Znovu zopakuji. Hlavni a podstatni riziko takoveho reseni je v obsluze a ne v provedeni.
Nyni si uz ale nejsem zcela jist, jestli vite o cem mluvim.

Pokud by slo o podobne reseni na pracovisti, kde by byly zasuvky s urcenym vyuzitim a pod dozorem ci dohledem, tak v cem je problem?
Jo, abych nezapomel, porad jde o diskusni polemiku :-).

A zkuste si z kazde diskuse vzit neco pozitivniho, verte mi je to lepsi nezli tahat za roletu...:-)

Javorsky:
Citace: Milan Hudec  13.02.2019, 22:55

Co se však vyřešit nedá je stav, kdy si jednu ze zásuvek rozbočíte rozdvojkou či prodlužkou a budete přes její jak kontakty tak svorky odebírat více nežli 16A.

Ja prece vim pane Hudec, a prave proto je tam tato veta :-).
Citace: Javorsky  13.02.2019, 20:02

Rizika jsou v zavedeni takoveho reseni do domacnosti.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana