Jak má vypadat oborový elektroinstalační e-shop v B2B?

<< < (3/4) > >>

Miroslav Minařík:
Příběhů, které lze s Českou poštou zažít, je mnoho.

Něco lze svést na špatný systém, jiné zase na konkrétní osoby. V každém případě Českou poštu s odstupem deseti roků nevyhodnocuji za spolehlivého dodavatele.
Poslední ránu jse dostal v listopadu, kdy mi vhodili oznámení o mé nepřítomnosti i přes to, že jsem n ně čekal celé odpoledne. Ovšem po přečtení oznámení, přesunu na poštu v daný čas, vystání fronty mi bylo sděleno, že ten balík tam nemají.

Omlouváme se. Sdělila.
Mohu vám vystavit fakturu za ztracený čas? Ptám se.
Nerozumím. Sdělila.

Pokud Česká pošta neumí pochopit, že můj čas může mít také hodnotu, pak nelze brát takového partnera vážně. Pokud existuje ospravedlňujíc í argument, kdy má n takové jednání pošta právo a já musím sklapnout, sdělte mi ho prosím.

Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík  17.01.2019, 10:18

Jenže to přece nemůže být v silách prodejce aby byl navíc v roli soudce a ze svého pohledu klasifikoval zboží do takových skupin. Něco podobného se sice děje v okamžiku, kdy jdete mezi regály a prodavač oznámí, že na některé zboží chodí hodně reklamací. Můžeš mu věřit a nemusíš.

Myslím že u položek typu jistič, chránič, izolační páska by to nemusel být problém...
Nicméně i údaj o počtu reklamací by nebyl od věci.

Zdeněk Pikhart:
Co se týká České pošty, tak já zase nerad objednávám tam, kde poštu nenabízí. Prakticky žádný dopravce mi není schopný spolehlivě dodat balík kromě pošty. Protože moje firma jsem pouze já, a ráno odjíždím kolem 7.00 a vracím se většinou až večer nepravidelně, tak mě žádný dopravce nemůže dohonit. U pošty si balíky přesměruji na jejich pobočku, kde mají až do večera a při cestě kolem se tam zastavím.

Soukupp:
Citace: Zdeněk Pikhart  17.01.2019, 13:30

Co se týká České pošty, tak já zase nerad objednávám tam, kde poštu nenabízí. Prakticky žádný dopravce mi není schopný spolehlivě dodat balík kromě pošty. Protože moje firma jsem pouze já, a ráno odjíždím kolem 7.00 a vracím se většinou až večer nepravidelně, tak mě žádný dopravce nemůže dohonit. U pošty si balíky přesměruji na jejich pobočku, kde mají až do večera a při cestě kolem se tam zastavím.

U mě je to stejné, jakmile nenabízí Českou poštu, nebo PPL, tak si u obchodu neobjednám. Vůbec nejhorší je DPD, ty mě za poslední tři roky nebyli schopni doručit ani jednu zásilku. Nemohu kvůli zásilce být celý den doma když mě napíší, že přijedou mezi 8:00-18:00 a nedají číslo na kurýra, tak nemají šanci mě nic doručit. Z Českou poštou mám jen ty nejlepší zkušenosti.

František Šohajda:
Citace: Soukupp  18.01.2019, 08:14

U mě je to stejné, jakmile nenabízí Českou poštu, nebo PPL, tak si u obchodu neobjednám. Vůbec nejhorší je DPD, ty mě za poslední tři roky nebyli schopni doručit ani jednu zásilku. Nemohu kvůli zásilce být celý den doma když mě napíší, že přijedou mezi 8:00-18:00 a nedají číslo na kurýra, tak nemají šanci mě nic doručit. Z Českou poštou mám jen ty nejlepší zkušenosti.

Já mám zkušenosti opačné....
Česká pošta mě doveze papírek že mám balík...druhý den jedu na poštu a balíček tam ještě není? Prý podací lístek posílají s předstihem ...i
pod. list  dovezou ho do domku. Není to plýtvání mini. pohon. hmotami? PPL mě asi 3x nedojeli ten den...jednen den hlásili v noci na D1 silnou zácpu -toto chápu...DPD zatím bez problémů!!
V České poště se známé ztratily za měsíc dva balíčky....kaž dý v hodnotě cca 150.-Kč
Neměla je pojištěný...za první dostala náhradu 45.-Kč a balíček za 3 týdny došel na
místo určení....druh ý balíček -hodnota cca 150.-Kč  se zatím nenalezl a Pošta vyplatila 880.-Kč za jeho ztrátu! Tak nevím jak to počítají?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana