Jakou zadat výšku budovy ve svahu?

<< < (6/7) > >>

Jan Hájek:
Citace: ACEOF ACES  01.01.2019, 19:22

Stačí se podívat na domy kolem a je vidět, že výpočet rizika neodpovídá realitě. Kdyby se takto počítalo riziko autonehody, tak budete jezdit ve vyprošťovacím tanku.

Udělejte nám radost a zkuste uvést konečně něco konkrétního, klidně s odpovědí počkejte, než si normu přečtete.
Zatím vaše odpovědi svědčí o opaku.

Fuk Tomáš:
Citace: ACEOF ACES  01.01.2019, 19:22

Stačí se podívat na domy kolem a je vidět, že výpočet rizika neodpovídá realitě. Kdyby se takto počítalo riziko autonehody, tak budete jezdit ve vyprošťovacím tanku.

Jsem na světě 66 let a za tu dobu jsem jednou zaregistroval, že do domu, ve kterém jsem zrovna byl, udeřilo. Vyplývá z toho něco stran rizika?

Mám řidičák skoro 50 let, najezdil jsem za tu dobu cca 600-700.000 km, rád jezdím rychle. Přesto za tu dobu nepřišly ke slovu helma, pásy, airbagy. Vyplývá z toho něco stran potřebnosti těchto propriet?

ACEOF ACES:
Vyplývá z toho, že nemusíte jezdit ve vyprošťovacím tanku, ale můžete.

Jiří Schwarz:
Jsem cca o 10 let mladší než T.F.
Najezdil jsem asi 350 - 400 tisíc km.
Zavinil jsem už i drobnou nehodu.
Stal jsem se účastníkem věští nehody, kterou jsem nezavinil, a byl jsem moc rád, že jsem měl pás a tak praskaly jen plasty a plechy...
Kolikrát jsem zachraňoval nebezpečné nebo nečekané chování druhých raději nepočítám
Zapadám do statistik nebo nějak vybočuji?
------
Žiji v obci s řádově 1000 obyvateli, v minulosti bývala cca poloviční
Nějaké zásahy objektů bleskem by se tu daly v historii najít, vesměs to skončilo poškozenou elektroinstala cí, zničenou anténou, likvidací elektroniky, poškozením špičky kostela...
------
Nějakou doby jsem pracoval jako údržbář zabezpečovací techniky na železnici. Asi 3 km od nás byl přejezd, běžně 2x - 3x za léto po bouřce "bylo co vyměňovat"...
Dá se z toho vyvodit, že o pár km od nás jsou horší bouřky? Já bych hledat rozdíl jinde
Zapadáme do statistik nebo nějak výrazně vybočujeme?

Milan Hudec:
Pánové to je všechno hezký.......,  ale co ten můj svah? (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana