Využijete BLACK FRIDAY ve sféře B2B?
Milan Hudec:
U Penny nemohu soudit, nicméně u dvou jiných řetězců se oblastní/prodejní manager spojuje s "prahou" snad jen v případě požáru prodejny a raději posvětí chybu.
Jirka Š. Svejkovský:
Maximalizace zisku oblbováním mi vadí taky. Nebudu kamarádit s někým, kdo mě má za pitomce.
Někdy mě to ale i rozesměje. Kdysi České dráhy zdražili jakousi permici o 100,- Kč. Novinářka se mluvčího zeptala, co je vedlo k tak velkému zdražení. Ten pohotově odpověděl, že to není zdražení, ale velká sleva pro ty, co si permici koupili ještě před změnou ceny.
U obchodování B2B se takové šaškárny snad nedějí, neumím si představit, že nějaký "B" nakupuje emotivně, místo s rozumem.
Miroslav Minařík:
Tuhle jsem to nevydržel a pustil se do slovní výměny s jedním takovým vedoucím prodejny. Nejdříve tvrdě obhajoval serióznost a zdůrazňoval jak jim jde o péči o zákazníky. Když jsem mu argument péče o zákazníky snadno vyvrátil, přešel na svobodu podnikání a obchodních strategií. Pozvolna prozrazoval, že o všech těchto klamavých praktikách ví. Zajímalo mne, zda ho taková vědomá mystifikace naplňuje a stále se může dívat klientům do očí. Je to jeho práce za kterou je placen, oznámil zcela pohotově.
A pak použil jedno z klišé o tm, že práci kterou dělá, dělá co nejlépe. Zarazil se až po té, když jsem se ho zeptal, zda si mohu svobodně plivnout na oficiálního zloděje. Oficiálního, protože má platnou pracovní smlouvu. Dozvěděl jsem se, že život je přece jen hra a jeho hranice si vytváříme pouze ve svých hlavách. Nakonec zahájil ofenzívu tím, že pokud my, jako spotřebitelé nakupujeme, potvrzujeme správnost jeho rozhodnutí.
Po té, jsem mu ukázal, že jeho garance zaručeně nejnižší ceny je lež a obrat dosahuje pouze tím, že se nakupující neorientuje. Začal řvát, jesti se má jít oběsit. Myslel jsem si, že ho potěším, když bude postačovat jeho okamžitá výpověď. Vyslechl jsem si cosi o tom, že "host vyhazuje vrchního ...", což jsem mu jako "zákazník jeho pán" potvrdil.
Show skončila jeho slovy o lůzrech a o tom, že má ještě dost jiné práce.
Neměl jsem jiného cíle, než zábavnou slovní výměnu. A z ní se nakonec se stávají všichni zaměstnanci podobných řetězců spoluviníky strategických lží. Nevidím žádný důvod proč s nimi hrát hru která nemá pravidla.
Radek Červený:
Černý pátek vnímám jako příležitost pro pitomce, co jsou schopni za koblihu zaprodat tuto republiku. A pro tuto sortu lidí stejně nemám žádný pozitivní výraz, takže černý pátek nijak neřeším.
Dobrá zkušenost, co mě otevřela oči, byla loni u "hruškového" prodejce (viz příloha). Prostě v létě se odporoučela stará tiskárna, tak jsem vybíral novou a objednal ji v srpnu za 3564 Kč. Ovšem ze zvědavosti jsem na ni kouknul v onen černý pátek roku 2017 a to byla "ve slevě" za 8841 Kč. Tak asi jsem nedával ve škole pozor, nebo se za více než dvacet let, co jsem školu opustil, něco změnilo a já to nepochytil. Anebo, verze tři, je to fakt svátek pro sortu lidí, popsaných v úvodním odstavci.
Citace: Miroslav Minařík 19.11.2018, 08:00
Tuhle jsem to nevydržel a pustil se do slovní výměny s jedním takovým vedoucím prodejny.
To já zase měl výstup celkem nedávno s vedoucím prodejny jedničky na trhu, čili "jablkového prodejce". Vyzvedával jsem zboží po opravě v záruce a odmítli ho předvést a vyzkoušet před převzetím se slovy, že když bude na zboží opět závada, mohu jej obratem znovu reklamovat. Problém je v tom, že v reklamačním protokolu bylo napsáno, že závada se neprojevila. Takže v praxi, ten zelenej uječenej skřet má moji desítku, já mám zboží dva měsíce v háji a protože v reklamačním protokolu je napsáno, že se závada neprojevila a ty ho musíš podepsat, abys ho vůbec mohl vzít do ruk a vyzkoušet, tak se tato reklamace vůbec nepočítá do počtu reklamací k případnému odstoupení od smlouvy. Alibismus zde dosahuje vrcholu a nikoho netrápí, že nemáš ani peníze, ani zboží a toto se táhne několik dlouhých měsíců. Jediné, co dovedou opakovat je to, že jsou jedničkou na trhu. Ještě jim dlužím výživnou recenzi, aby o tu jedničku nýmandi přišli. To mě krklo tak, jak už dlouho nic. Vysmátí alibisti, co dělají ze zákazníka kreténa.
Zdenek+:
Citace: Rozvodak 18.11.2018, 14:39
Black Friday po česku je podvod, nic jiného.
A neni spis podvod to, kdyz obchodnik muze dat na zbozi -60%? To znamena, ze na nem ma nehoraznou marzi ;-)
Nevidim duvod, aby racionalni podnikatel prodaval pod nakupni cenou se ztratou, ledaze se potrebuje zbavit nadlimitnich zasob a neprodejneho zbozi...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana