Využijete BLACK FRIDAY ve sféře B2B?
Miroslav Minařík:
Pokud kdo byl v USA tak ví, co zo Black Friday znamená. Jednou ročně v pátek skutečné slevy třeba -60%.
Ten cirkus, co se předvádí u nás je jinými slovy výsměch nám kupujícím. Bez rozdílu který e-shop označíme. Ten, který se zpronevěřuje tomu, co kopíruje z USA je vinnen. Je to divné, že? Nakupovat u obchodníka který vás vědomě obelhává ...
Ale novinkou je, že nejmenovaný e-shop v elektrotechnic e chce černé pátky zavést po českém způsoby kdykoliv na elektroinstala ční materiál.
Co vy na to? Budete celí říční a začnete nakupovat, že? (dance)
Rozvodak:
Black Friday po česku je podvod, nic jiného.
Pavel Horský:
Na jakékoli klamání zákazníka jsem osobně opravdu hodně citlivý. Pak mi rovněž vadí špína a chaos. Proto nechodím tak nějak ze zásady nakupovat k Vietnamcům. Všeobecně mi vadí veškeré umělé slevy a několikaročním černým pátkem mě obchodník tak uráží, že pak do těchto obchodů již nikdy nejdu a nikdy od nich nic nekoupím (OK elekto, Alza, mall.cz, atd. atd.) Bojím se, abych měl za pár let kde nakupovat :D Budu se s tím muset nějak vyrovnat. V ČR je obrovské množství hloupých zákazníků, kteří si zjevně neuvědomují, jak sprostě je s nimi manipulováno a své těžce vydělané peníze bez jakýchkoli výčitek nechají právě u výše jmenovaných zlodějů. Prodejce to ví a tak se nebojí se svými zákazníky řádně orat.
Co mi také strašně vadí, jsou ceny. Každá cena končí 90 haléřovou položkou. Už jen to je obrovské klamání zákazníka. Někdo může říci "obchodní dovednost". NE! Prachsprostá zlodějna.
Je to jako když u silnice stojí borec s dodávkou a u ní je cedule Prodej brambor s cenou ukončenou velice malou cifrou 99 haléřů. Kdyby u něj nikdo nenakupoval, nikdy by tam nestál. Lidem je vše jedno, tak se pak niko nesmí divit, že je s námi nakládáno jako s blbci, co pomalu neví, kolik je 1 + 1.
Milan Hudec:
Pro fungování slevy ať již má jakýkoli název je rozhodující uchopitelná hladina zboží beze slevy.
U másla 50před, v akci 30, 50po je to jasné.
U výrobku typu bunda jde spíše o pocit ušetření, bo mimo naprosto identifikovate lné a dlouho prodávané v široké síti obchodů nelze obvyklou cenu zjistit.
To platí i pro B2B.
Fuk Tomáš:
Ovšem vrchol obchodnického břídilství je, když je zboží ve slevě, ale zákazník se to dozví až z účtenky na pokladně. Sice potěší, ale prodej nezvýší.
V poslední době se mi to několikrát stalo v Penny.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana