Využijete BLACK FRIDAY ve sféře B2B?
Jiří Schwarz:
Black Friday jako výjimečné akce, to beru
Ale pokud je těch slev a slevových akcí moc, spíše to vnímám jako podnět k zamyšlení jak nás okrádají, když slevovou akci nemají
Ráno jsem kouknul do e-mailu a od večera 4 reklamy na jakousi slevu v rámci Black Friday :'(
Pavel Horský:
A vysvětluj blbci, že černý pátek je jen v pátek jednou za rok.
Jen čekám, kdy se u nás začnou ve velkém prodávat krocani na den díkůvzdání. Našlo by se tisíce nevzdělanců, kteří by do toho okamžitě nastoupili se sobě vlastní hrdostí. Je to asi jako, když si lidé na Vánoce všude věší Santa Klause a dědu Mráze. Svět se zbláznil!
Jirka Š. Svejkovský:
Vytvořit okolo nějakého produktu auru výjimečnosti je oblíbený marketingový trik. Myslíte, že by se prodalo tolik Beaujolais, kdyby marketingoví mágové nevytvořili rituál každý třetí čtvrtek v listopadu? To mi ale nevadí. Sám si rád smlsnu na Svatém Martinovi 11.11. v 11:11 (pokud zrovna nejsem v práci).
Od primitivních cenovek "Akce!" až k sofistikovaným (obvykle nepravdivým) deklamacím, jako "Výprodej skladu!" nebo zrovna "Černý pátek".
Na lidi platí i méně nápadné triky. Mám spolužáka, který dodává do obchodů cukrovinky jedné značky. Prodá toho daleko víc, než konkurence. Když přijde do obchodu, postaví svůj stojan se zbožím přímo k pokladně. To stačí na to, aby lidi sáhli po jeho a ne konkurenčním zboží. Občas se prostě chováme jako stádo ...
Jan Alin:
Citace: Pavel Horský 20.11.2018, 10:24
Svět se zbláznil!
Takže nejsem sám kdo si tohle myslí. ;) Jen se bojím že to začíná být neléčitelné. :(
Radek Červený:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 20.11.2018, 10:27
Občas se prostě chováme jako stádo ...
Nemyslím si nic dobrého o národu, co se za koblihu zaprodá estébákovi a jako svého reprezentanta si zvolí vulgárního senilního ožralu, co stěží udrží myšlenku a moč. A tyto slevové akce toto jen potvrzují.
Teď byl v Lídlu výprodej nějakých cetek se slevou 20%, no jet si tam koupit hloupou kaiserku na večeři byl masakr. Jejich tempo bylo vražedné, jejich revírem byl Lídl. Takové braky si rvali do košů, hlavně že tam byla sleva.... (zle)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana