Musí být Cyky 5x1,5 k 3 fázovému motoru?

<< < (4/6) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Rozvodak  18.11.2018, 20:00

Ale no tak... Někdo vám šlápl na kuří oko, nebo co?  >:D

Myslím, že PRE rozšlapala kuří oka všem nepražským revizákům :)

Rozvodak:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  18.11.2018, 20:13

Myslím, že PRE rozšlapala kuří oka všem nepražským revizákům :)

Všem ne. Znám pár dobrejch revizáků co bydleji za Prahou, odjíždějí sem za prací a dokonce mají 5kovou smlouvu na práce v neměřený pro PREdi.

Ono taky není divu, několikrát do roka se vracejí čuňárny jednorázovejm RT z venku. Kolikrát si říkám čeho že to jsou revizní technici....  (zle)

Petr Nadenicek:
Mě ani tak nejde o cenu kabelu. Ten kabel jsem tam samozřejmě natáhl. Jen je to pro mě novinka, včetně jeho způsobu zapojení N...
Cenově ten kabel je maličkosti, oproti tomu, že do schématu co jsme dostaly my, nakreslil k zásuvkám a světlům PFL7 a my to nacenili. Investor bohužel dostal technickou zprávu, kde píše, že u všech zásuvek a světel bude AFDD a to jsme zjistili až po podpisu...

Takže co se týče kabelu, nejde mi o cenu, jen o to, že po asi 5 projektách a reivizích je první co na něm trvá.

(poklona)  všem za názor.

Pavel Horský:
Citace: Rozvodak  18.11.2018, 20:00

Ale no tak... Někdo vám šlápl na kuří oko, nebo co?  >:D

Nikdy jsem nepoznal najednou tolik arogance a povýšenectví, jako právě u zaměstnanců PRE a pražských RT. A že jsem jich za soji kariéru už potkal požehnaně. Nemusí to výt vztahováno i na vaši osobu. Píši "nemusí",  neznám vás osobně, nevím jak se chováte, když nejste schován za řádky slov v diskusním fóru.
Minulý týden zaměstnanec PRE (RT) poslal kolegovi nabídku na odplombování a zaplombování 14ks elektroměrů po jejich přemístění do nového RE + revizi RE cenu převyšující 60 tis. Kč. To si opravdu myslí, že jsme včera spadli z vesmíru? My mimopražští nejsme vidláci bez mozku. Vše má svoje hranice a ty jsou v Praze celkem dost překračovány. A to mi moc vadí. A pak se pražák diví, když ho někdo na vesnici při dotazu na cestu pošle uplně jiným směrem  :)

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Petr Nadenicek  18.11.2018, 22:23

Investor bohužel dostal technickou zprávu, kde píše, že u všech zásuvek a světel bude AFDD a to jsme zjistili až po podpisu...

To je tak, když se nečte technická zpráva. ;)

Mimochodem, já vždycky myslel, že se naceňuje podle výkazu výměr, ne podle technické zprávy. Použití AFDD není v našich končinách zrovna standard. Požadavek uvedený někde v textu bych jim hodil na hlavu s příslušným přeceněním dodávky.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana