Musí být Cyky 5x1,5 k 3 fázovému motoru?
Petr Nadenicek:
Řeším problém s projektem, který pán udělal na zapojení 3fázového motoru s ovládáním.
Motor je ovládán rozvodnou bednou francouzského výrobce (2 stykače a otočný přepínač), který má svorky na přívodu i odvodu k motoru UVW a PE. Motor má stejné svorky.
Jenže, projektant navrhl a trvá si na Cyky 5x1,5 do bedny a z bedny stejný kabel. Na mojí otázku, kam se pak má zapojit podle něj ten nulák mi dal 2 možnosti:
1. Zapojit PE a N na kostru motoru a v ovládací bedně připojit oba vodiče pouze na N (to podle mě je nesmysl. V síti TN-C-s se nesmí zpět po rozdělení PEN na PE a N přeci zase spojit a pak při vybavení chrániče by se odpojila i zem.)
2. nechat ho nezapojený (k čemu mi tam potom je?)
Pán se ohrazoval normou, kterou mi ale neřekl, a musí to tak být.
Otázka je - musí to být tažené v 5x1,5, i když ten jeden vodič zůstane k ničemu, nebo jsem úplně hloupý?
Přiložil jsem i obrázek od výrobce ovládací bedny.
Jiří Schwarz:
Spojení N a PE jste správně označil za chybu.
Ale to použití kabelu 5x... bych bral jako správný požadavek.
Okruh má mít plný počet vodičů, i když pro konkrétní aplikaci některá z vodičů zůstane nevyužit.
N s modrou izolací pokud není třeba, tak se prostě nepřipojí, ale zůstane jako rezerva pro případ, že by se třeba někdy měnilo ovládání a tam byl potřeba...
Vít Rotrekl:
V dratu na vic taky nevidim problem. Proste se nezapoji v te ovladaci bedne ani v motoru.
Casem se treba obladaci bedna zmeni a bude potreba i ten N vodic...
Zapkjit modry vodic jako PE je nesmysl. Radeji nezapojit nikam...
Trosku plavete v pojmech TN-C/TN-C-S... V siti TN-C chranic pouzit nelze!
Hugo K.:
V siti TN-C chranic pouzit nelze!
Teoreticky
Mám objekt, stará instalace v nějakém stavu. Někde na zdi zásuvka, L1,2,3 a PE, nejlépe ještě na 380V.
Co zkazím, když si mezi zásuvku a mnou použitý 3f spotřebič zařadím 3f proudový chránič.
Jestliže z jedné fáze přeze mne projde proud do země větší než např. těch 30mA, mělo by snad dojít k vybavení.
Návrhy na kompletní rekonstrukci se prosím nezabývat. ;)
Petr Nadenicek:
Citace: Vít Rotrekl 17.11.2018, 17:13
V dratu na vic taky nevidim problem. Proste se nezapoji v te ovladaci bedne ani v motoru.
Casem se treba obladaci bedna zmeni a bude potreba i ten N vodic...
Zapkjit modry vodic jako PE je nesmysl. Radeji nezapojit nikam...
Trosku plavete v pojmech TN-C/TN-C-S... V siti TN-C chranic pouzit nelze!
Omlouvám se, psal jsem tam TN-C-S jen to S je malé, přehlédnutelné .
O vodič ani tak nejde, spíš o to, jakou variantu mi navrhnul a také to, že za rok práce, co jsem přebral po kolegovy, mi jěště nikdo v revizi nenakreslil 5 žilový kabel a ani při žádné revizi. Kolega prý taky nikdy neviděl 5... Nu což, budu dávat 5x! o:-)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana