Čím budete nahrazovat nulový můstek 63A 6236-30 od Keramtech s.r.o?
Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec 05.11.2018, 08:36
Takže zkoupit zásoby :)
To jsem udělal už na podzim a pak měl štěstí na pár kousků na jaře. Bohužel zásoby se ztenčili tak, že ještě tak 3-4 opravy, nebo výměny a začnu tento problém taky řešit.
Jinak u větších krytů na jističe můžete narazit na problém s plombováním. Použitím krytu 6M sice získáte 2 pozice, ale každou z jedné strany jističů, což je většinou málo místa pro práci s Cu 16, nebo i více Cu 10. Vylomením krytu a posunutím jističům ke straně zase bude potřeba použití záslepky do vzniklého otvoru, což může být problémem pro některé techniky distributora. Leda by jste využili plombovací záslepku a ty se velmi těžko shání.
Rozvodak:
Citace: Jan Franěk 05.11.2018, 18:33
To jsem udělal už na podzim a pak měl štěstí na pár kousků na jaře. Bohužel zásoby se ztenčili tak, že ještě tak 3-4 opravy, nebo výměny a začnu tento problém taky řešit.
Jinak u větších krytů na jističe můžete narazit na problém s plombováním. Použitím krytu 6M sice získáte 2 pozice, ale každou z jedné strany jističů, což je většinou málo místa pro práci s Cu 16, nebo i více Cu 10. Vylomením krytu a posunutím jističům ke straně zase bude potřeba použití záslepky do vzniklého otvoru, což může být problémem pro některé techniky distributora. Leda by jste využili plombovací záslepku a ty se velmi těžko shání.
A co mě brání dát vedle 4M dát plombovatelný 2M a tam svorkovnici?
Jan Franěk:
Citace: Rozvodak 05.11.2018, 21:04
A co mě brání dát vedle 4M dát plombovatelný 2M a tam svorkovnici?
A co to řeší? Zrovna tak mohu použít 8M kryt a mám místa víc než dost, ale problém s plombovací záslepkou to stejně neřeší ani v tomto příépadě, ani v případě 2M krytu vedle, což ještě navíc bude vypadat hůře než jeden kryt vcelku.
Milan Hudec:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 05.11.2018, 09:15
Není. Vstup 1x25, výstup 4x16. Fakticky pro 5 vodičů.
Teď se přiznám že váhám zdali mohou/nesmí vodiče PEN před vstupem do můstku "koukat" z desky.
Javorsky:
Pred zasahy do vyzbroje ER je vhodne vzit na zretel pozadavky distribuce na povinnost provozu ER pouze na zaklade jejich typovych zkousek.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana