Měl by být proudový chránič pro pohon venkovní brány?

<< < (2/6) > >>

Jan P:
Je pravda, že jsem nyní našel pohony, které mají uvnitř svého rozvaděče transformátor a samotné motory běží na 24V DC. Dokonce mají i vstup na připojení zálohy. To by řešilo problém.

Další chránič se do rozvaděče už asi nevejde, musel bych to nechat zapojit jedině společně s vnějšími zásuvkami, které jsou pro příležitostný odběr. Doplněno o tu zálohu by to mohlo být ok?

Vít Rotrekl:
Asi bych doporucil branu, ktera ma svoji AKU. U jednoho zakaznika to je nainstalovany a celkem bez problemu. Jen pozor AKU bude ve venkovnim prostredi trpet. Takze je dost mozny, ze ji budete muset po kazde zime vymenit.

Dotaz jistic pro branu je jeden modul. Dateli kombinovany jistico chranic pro branu jsou to dva moduly. To tam opravdu nemate v rozvadeci jeden volny modul? Ruce urazit elektrikari co to delal.

Jan P:
Místo tam fyzicky je, ale říkal mi, že by to mělo taky trochu "větrat",  tak že to nemůže být úplně narvaný.

Kouknu ještě co kdo nabízí pro vrata.

(poklona)  za informace.

Fuk Tomáš:
Citace: Rozvodak  04.09.2018, 16:55

...Jednou jsem viděl jak se majitel dobýval do garáže...
Každý slušný výrobce pohonů má v návodu napsáno, že pokud jsou el. vrata jediný vstup, tak vrata musí mít nouzové mechanické otvírání (zvenčí samozřejmě).

Rozvodak:
Citace: Fuk Tomáš  04.09.2018, 23:33

Každý slušný výrobce pohonů má v návodu napsáno, že pokud jsou el. vrata jediný vstup, tak vrata musí mít nouzové mechanické otvírání (zvenčí samozřejmě).

Tady nebyl zřejmě dodržen pokyn výrobce, tu "servisní škatuli" měli zevnitř, asi jim někdo řekl že je to lepší proti zlodějům.
To už jsem taky párkrát viděl, jak napadaji zámkový vypínače, nebo jak vypáčili tu skříň s pohonem

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana