Jakou máte zkušenost s "revizemi online"?

<< < (4/7) > >>

Žvak Petr:
Dík za info.
Udělám jsi teď trochu času(dovolená) a trochu si to projdu.

Mařík Pavel:
Doba pokročila a na síti se objevují možnosti psaní revizí online, tedy psát do připravených formulářů rovnou při revizi. Máte někdo zkušenost z praxe? Zdržuje to, nebo to naopak urychluje práci? Má to závadník? Raději se zeptám tady, než si dělat nějaké zkušební účty  ;)

Miroslav Minařík:
Citace: Miroš Jan  22.11.2019, 17:22

A kčemu je to dobré?

No ....

Vzhledem k tomu, že se vývoj software vyvíjí do cloudových řešení, a to v podstatě u všech relevantních nástrojů to tak je. Offline verze jsou z mého pohledu na ústupu.

Citace: Mařík Pavel  22.11.2019, 08:49

Doba pokročila a na síti se objevují možnosti psaní revizí online, tedy psát do připravených formulářů rovnou při revizi. Máte někdo zkušenost z praxe? Zdržuje to, nebo to naopak urychluje práci? Má to závadník? Raději se zeptám tady, než si dělat nějaké zkušební účty  ;)

Asi bych nehledal spojitost funkcí s provedením off a on line. U obou alternativ to může být dobré/špatné. Obecně je online lepší v aktualizacích a nevýhodou může být pro někoho licencování v čase. Ovšem pokud mi jde o vlastní byznys, tedy skutečně o byznys, pak korunou nešetřím. Pokud software není pro skutečný byznys ale jen jako hobby pro rádoby odborníka, pak se takový člověk bude cukat zaplatit cokoliv.

A jako u všech nabízených služeb, nemusíme využívat žádnou a zůstat u Wordu :-) Asi bych nejdřív definoval přínosy proti konvenčním sw ...

Jaroslav Jonáš:
Dovolím si trochu se přidat k Janu Mirošovi - K čemu je to dobré?
Všichni tady vědí, jak má vypadat revizní zpráva a mnozí sami revize provádějí. Já nemám jasno v tom, jak vlastně vypadá VÝSTUP z online revizní aplikace. Můžete někdo z povolaných a již zkušených uvést jako praktický příklad docela malý VÝSTUP z online revizní aplikace coby revizní zprávu po novu?

Mařík Pavel:
Proto se ptám. Než bádat sám, info z praxe je lepší a rychlejší. Myslím, že mám praxi jako většina RT tady, opakovaná revize, výtisk staré, při revizi vše prolézt, změřit, a do staré RZ si dělat poznámky. V kanclu pak s odstupem času to po sobě přečíst, z fotek zjistict co se mi nelíbilo a vše sepsat. Za mě bych raději, než být připojen přes net, měl aplikaci v PC. Finalizace a předání RZ místě by bylo super, ale stejně to skončí na tom, že laserová tiskárna se na 12V do auta prostě nedělá  :),  takže měnič a další starosti kolem. Ale jak vidno, RT, kteří to používají, na elektriku asi nechodí.   

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana